2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول ارد رو روشعله متوسط تفت بده ولی مواظب باش اصلا رنگش عوض نشه بعد تفت دادن دوباره تو تابه الک کن وروغن وکره بش بزن یکم تفت بده تا قاطی بشن بعدش زیرش رو خاموش کن و تاگرمه بهش پودرقند بزن و قاطیش کن بعدش اگه دوست داری زعفران اگه نه زنجبیل بزن باد دست قشنگ ورز بده وته ظرف یا تابه فشار بده تا منسجم بشه اماده اس

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

من سه نمونه بلدم اولیش که حلوای معمولی هستش که آرد رو تفت میدیم بعد با روغن حیوانی یا روغن معمولی خوب هم می‌زنیم اما باید جدا تو یه ظرفی آب و شکر و زعفرون و‌گلاب میزاری رو‌گاز میزاری به غلظت برسه هم بزن تا به غلظت برسه بعد اون‌و میریزی تو آردو روغن هم میزنی تا خوب قوام بیاد، یه نمونه دیگش هم همین کارو می‌کنی اما به جای شکر و گلاب و آب میتونی فقط شیره استفاده کنی خیلی راحت، یه نمونه دیگش که من دوسش دارم شیره و شیر رو باهم میریزم رو‌آرد و روغن خوب میزنم عالی میشه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

برای تفت دادن، روغن مایع رو خیلی زیاد بزن در حد سوپ روان باشه.من از حلوایی که سفته بدم میاد وگرنه میتونی روغن کمتر بزنی.اما اینجوری که روغنش زیاده حلوا طعمش خیلی خوب میشه چون بافتش رو مزه تاثیر داره. 

اگر آرد سبوس‌دار یا ارد نون سنگک بزنی خیلی محشر میشه رنگشم قهوه ای قشنگی میشه.ولی آرد سبوس دار رو با آرد سفید قاتی کن‌.خالی نباشه.ارد نون سنگک رو اما تنهایی هم میتونی استفاده کنی.من آرد نخود و..نمیزنم.

شربتش رو به جای آب اگر با گلاب درست کنی عالی میشه ولی حالا نخواستی هم میتونی کمتر بزنی.تو شربتش هل بزن و زعفران.شکر شربت رو هم اندازه با آردش بزن.

هر لیوان فرانسوی ارد،یک سینی کوچک حلوا میده اینجوری.

ارد گندم رو توروغن شیرخشک قنادی رو باهم دیگ سرخ کن به مقدار لازم بعد براش یه شربت حلوا درست کن با اب جوش شکر زعفران پودر هل بجوشه قشنگ بعد اینکه سرخ کردی موادتو قشنگ سرخ شد و طلایی شد کم کم شربت حلوا رو بهش اضافه کن تا به قوام بیاد عالی میشه  

اول ارد رو روشعله متوسط تفت بده ولی مواظب باش اصلا رنگش عوض نشه بعد تفت دادن دوباره تو تابه الک کن و ...

ممنون نسبت شکر و روغن اینارو میدونی شما یا چشمی میریزی؟