2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیان جواب شدن لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 58 پست

منم بخواد وقت بذاره وقت داره ها

مشکل اینه که نمی‌فهمه من نیاز دارم

بهش هم که میگم فکر میکنه اداست

منم دیگه خودمو کوچیک نکردم

دارم کم کم روش کار میکنم تا ببینم چی میشه

ولی خب خودم خیلی اذیتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بخواد وقت بذاره وقت داره هامشکل اینه که نمی‌فهمه من نیاز دارمبهش هم که میگم فکر میکنه اداستمنم د ...

شوهر شما باید همیشه کارش اونجا باشه نمیشه شما بری اون بیاد ؟

آره بابا کم کم که بچه دار شید اصلا گاهی وقتا یادت میره که اومده خونه یا نه....سرت شلوغ میشه الان چون ...

یعنی با اومدن بچه همسر فراموش میشه!

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ماشین سنگین داره یه هفته هست دوهفته نیست

آها به نظرم اگه خانه داری برو باشگاه و خونه فامیل و با دوستات وقت بگذرون و اینا 

نزار بهت سخت بگیره اونه که دوره 

تو میتونی از فرصت استفاده کنی و به خودت برسی 💓💓

نشد دیگه

تا جایی که میشه سعی کنین پیش هم باشین یا کارش رو عوض کنه 

آخه چند سال دوری و جدایی و سختی 

من که حاضرم درآمد شوهرم کمتر بشه ولی کنار هم باشیم بهش هم گفتم طلاهامو بفروش بیا اینجا خونه اجاره کنیم ولی شرایطش نیست

آها به نظرم اگه خانه داری برو باشگاه و خونه فامیل و با دوستات وقت بگذرون و اینا نزار بهت سخت بگیره ا ...

کلا دوست ندارم خونه کسی برم تابستونا که میره منم باهاش میرم الان زمستونه و سرده نمیشه برم دست خودم نیست زیادی وابسته ام وقتی ام خونست همش کنارشم خودمم دیگه از دست خودم عاصی شدم

کلا دوست ندارم خونه کسی برم تابستونا که میره منم باهاش میرم الان زمستونه و سرده نمیشه برم دست خودم ن ...

آخی گلم پس منم بعدا عین خودت میشم با وجود بچه 😢

دیگه باید تحمل کرد اگ نمیشه تغییرش داد