2777
2789
عنوان

نیاز به مشورت دارم لطفا بیایین

74 بازدید | 14 پست

من الان دارم آموزش گلیم بافی اکسسوری های گلیمی می بینم ولی هنوز نتونستم چیزی ببافم چون هردفعه یه جای کارم ایراد داره و باید دوباره بافت رو باز کنم وشروع کنم از اول بافت بزنم..

الان میخام در کنارش اکسسوری های مورو هم یاد بگیرم ریسه تاج گلسر گوشواره انگشتر گردنبند واینا ..چون حس میکنم تو گلیم بافی اونقدر در آمد نیست که تو اکسسوری مو هست ..بنظر شما گلیم بافی رو بیخیال بشم و ۱۰۰ مو بذارم روی یادگیری اکسسوری مو یا هردو رو یاد بگیرم و تو هردو کار مهارت مو ببرم بالا..و تو هر دوش سعی کنم موفق بشم...من فقط میخام مستقل بشم ویه دختر خود ساخته باشم ومنبع درآمد داشته باشم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
دوتا کار. و نمیتونی ب خوبی انجام بدی ب نظرم ۱۰۰رو بزار واسه ی چیز تا نتیجه خوب ببینی زحمات هدر نره

بنظرت تو کدومش میتونم به درآمد برسم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من هر کدوم بیشتر علاقه داری و حس میکنی استعدادت توی اون بیشتره یا اونی که درآمدش بیشتره

بنظرت وارد یه مغازه میشی یه تل نگین کاری شده اونجاس که وقتی میخای موهاتو برای مهمونی جایی درست کنی میتونی اونو استفاده کنی و استایلت قشنگتر بشه ..یه جاکلیدی گلیمی هم هست که میتونی برای کلید خونت استفاده کنی اونم خیلی قشنگه هم بافتش هم رنگش .. ولی اون تل قیمتش بیشتر از اون جاسوئیچی هست حالا شما اون تل رو میخری یا جاکلیدی 

مثلا اگر حرفه ای بشی حدودا درامدی که میتونی داشته باشی چقدره؟

نمیدونم

بنظرم بچسب به کار مو و صدتو بزار اگه علاقت بیشتر. خودت ببین بازار کار و کدوم بهتره و علاقت بیشتر کدو ...

من هردو رو دوست دارم ولی گلیم بافی خیلی تلاش میخاد