2777
2789

بگذریم ازین که بابام هیچ گونه خرجی در پروسه ازدواجم انجام نداد (به جز میوه خواستگاری)😂هر لحظه اینجا دارم زجر میکشم. حتی به نشستنمم گیر میده اینجا سرده و همه دور بخاری جمع میشیم. تا میشینم یه حرفی بهم میزنه مجبورم پاشم برم تو اتاق توی سرما. از طرفی دارم سریع پول جمع میکنم که جهیزیه مو بخرم اما خب زمان بره و نمیتونم سریع برم ازینجا. چیکار کنم تروخدا یه راهگار بهم بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👍🏽👍🏽دوره بلا تکلیفیه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
از چیزی ناراحت یا ناراضیه؟

نه همیشه همینجور بوده اما الان بد تر شده کلا انگار من اضافم اینجا مثلا دراز کشیدم خواستم رومو بکنم اون ور چند ثانیه پشتم بهش بود کلی حرف زد که بیشعوری بلد نیستی بخوابی کلا هر چیزی همینجوره مثلا اگر با غذام نون نخورم نق میزنه میگه نون بخور باز نگی گشنمه یخچالو خالی کنی و کلی حرف دیگه😔

آخ گفتی منم مضخرف بود چون نامزدمو دوست نداشتم خانوادش هیچ کاری برام نمیکردن و همسرمو حمایت نمیکردن درصورتی که درآمد همسرمو پدرشوهرم می‌گرفت همشو تو یه سال دوتا شارژ فقط برام خرید باور میکنی هیچ خرجی نکرد برام چون با اینکه کار میکرد پولی نداشت دست پدرش بود چند بار خواستم بهم بزنم نشد،البته خدارو شکر نشد الان همسرم همه دنیامه

نه همیشه همینجور بوده اما الان بد تر شده کلا انگار من اضافم اینجا مثلا دراز کشیدم خواستم رومو بکنم ا ...

عزیزم مامانت چیزی نمیگه بهش؟ 🥺ناراحت شدممم 

آخه من اگ بابام بهم اینجوری بگه افسرده میشمممم