2777
2789

من ۲۱ سالمه نزدیک ۴ ساله ازدواج کردیم این که به همسرم وابسته ام یعنی ازش دورم و نیاز دارم روزی ۱۰ دقیقه باهاش حرف بزنم ولی اون اینطوری نیست سه و چهار روزم‌ خبری نداشته باشه ازم 

این قضیه تغییر می‌کنه یا من همچنان همینطورم 

خیلی دوست دارم از لحاظ عاطفی مستقل باشم و اینا 

آره بابا کم کم که بچه دار شید اصلا گاهی وقتا یادت میره که اومده خونه یا نه....سرت شلوغ میشه الان چون ...

خدا کنه خیلی بهش وابسته ام ولی اون عین خیالم نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اوه منم اینطوری بودمفکر میکنم چهارپنج سالی شد،وقتی بچه اومد دیگه اصلا وقت نکردم بهش زنگ بزنم و ب ...

من که الان خوابگاهم و تنها بهش نیاز دارم 

شرایطش نیست وگرنه بخاطر همینم که شده بچه می آوردم

من که الان خوابگاهم و تنها بهش نیاز دارم شرایطش نیست وگرنه بخاطر همینم که شده بچه می آوردم

میفهمم 

من اول زندگیم خوابگاه بودم

خودت رو با دوستات و پایان نامه و...مشغول کن

خیلی وابسته بازی درنیار(تجربه دارم که میگم)

هروقتم زنگ زد گفت چرا نیستی و سراغ نمیگیری بگو درسم زیاده و نمیرسم

من اینجا خوابگاهم میبینم خیلی ها با چند سال ازدواج همچنان در ارتباطن با هم ما هم هیچ دیگه مجبورم بسا ...

خب باید یک سری کانال عضو بشی تکنیک یاد بگیری تو ایتا زیاده که....لازمه تو اوقات بیکاری استفاده کن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

میفهمم من اول زندگیم خوابگاه بودمخودت رو با دوستات و پایان نامه و...مشغول کنخیلی وابسته بازی درنیار( ...

این اگه نباشم هم عین خیالش نیست 

دوست هم خیلی اینجا ندارم فقط می‌خوام زودتری تموم شده راحت شم

خب باید یک سری کانال عضو بشی تکنیک یاد بگیری تو ایتا زیاده که....لازمه تو اوقات بیکاری استفاده کن

خیلی از تکنیک ها رو روش امتحان کردم کلا اهل پیام و زنگ نیست 

حالا تایه سال دیگه اقدام میکنم برای بچهولی تا اون موقع ....

حالا دلیلت برای بچه اوردن این نباشه ها

خیلی مسئولیت هست 

قشنگ فکر کن آمادگی داشته باشید 

تا اونموقع خب باید سرت شلوغ باشه 

هی بیرون باشی 

حوصلت سر بره تمومه دیگه هی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤