2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 112 پست
ان شالله ان شالله ان شالله که خدا سلامتی بده عزیزم منم هیچی نمیتونستم بخورم چندین ماه حتی نون هم می‌ ...

خیلی امتحان سختی ممنون از دلداریت انشالله که سایت صد سال بالا سر عزیزات باشه خدا به دل مهربونت نگاه کرده و شفا داده انشالله به دل مادر منم به حق این اذان نگاه کنه و زجرش تموم بشه

بخدا همش خونه ایم هیچ کس وجایی رو نداریم بریم یعنی داریم اما نبودنشون رو ترجیه دادیم

کاش فقط یه فامیل خوب بود ،نه اینهمه بدرد نخور .

ما انقد خانواده شوهرم بهمون زخم زدن دیگه دلمون ازشون سیاه شده

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی امتحان سختی ممنون از دلداریت انشالله که سایت صد سال بالا سر عزیزات باشه خدا به دل مهربونت نگاه ...

اخدا عزیزان شما رو هم براتون نگه داره ان شالله عزیزدلم خدا خیلی بزرگه به حق این وقت ان شالله که هرچه زودتر لباس عافیت و سلامتی بپوشن هم مادر شما و هم همه ی بیماران 🙏❤️

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
دوست داشتم الان جای شما بودم و با هیچکس رفت و آمد نداشتم .

نه عزیزم این خیلی بده ،بدونی همه ی فامیل پیش همن و بچه هاشون شادن و بازی میکنن و تو مجبور باشی که تنها بمونی و بچت سرخورده و تنها باشه.با حرفت موافقت میکردم اگه بچه نداشتم 🥺

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

من شوهرم پشت خانواده اش هست در حدی که بردارشوهرم جرات داده به خودش پشت خواهرم چرت و پرت گفته

منم قبلا پشتشون بود ولی از وقتی که گذاشتن تو کاسش و فهمید فقط برای کار و اینا میخانش ،قطع ارتباط کرد

قذبونت برم گلم ان شالله که تن همتون سالم باشه واقعا وقتی خدای نکرده آدم مریض باشه حتی بهترین و گرونت ...

حرفت کاملا درسته عزیزم.منم باید نعمتهای خودمو بشمارم و شکر کنم نه مقایسه با دیگران

نه بابا سنگ تموم چی!الان دیگه وضع همه مردم همینه ،،همه مشکلات اقتصادی دارن،،،آدم دلش خوش باشه ،،،(کس ...

امان از مقایسه کردن ،متاسفانه بشدت زندگیمو مقلیسه میکنم.

ولی خب الان واقعا با حرفای خواهرا دلم شاد شد و فهمیدم فقط باید شکرگذار باشم

میدونی ما از اینکه مادرم هیچی نمیتونه بخوره ناراحتیم فقط آب میتونه بخوره با سرم که براش وصل میکنن در ...

خیلی سخته وضعیت شما ها که الان هرچیزی میخورید بفکر مادرتون هستین سخت تره بخدا.

شاید جمله ام کلیشه ایی باشه ولی واقعا از ته دلم شفای مادرتو از خدا میخام ،الهی بحق حضرت زینب یه نظری به حال دل شما و وضعیت سخت مادرتون بشه.مطمئنم روزای خوبی در انتظارتونه انشاالله.

استاتر ببخشید تایپیکتو خراب کردم باعث ناراحتی شدم فقط قصدم دعا برای مادرم و همه مریضا بود انشالله یل ...

نه عزیزم این چه حرفیه ظاید قسمت این بوده من این تاپیکو بزنم تا کسی ببینه و برای مادرت دعا کنه و شفا بگیرن.واقعا قلبم به درد اومد برای مادرت ،خیلی دعاش میکنم اگه قابل باشم .قصد دارم تاپیک بزنم براشون دعا کنن🥺

خونه خودت انار تخمه پفیلا کیک خونگی درست کن تونستی یکمم لبو باقالی بپز دورهم بشینید دوتا عکس بگیرید ...

بله کاملا درست میگی ،اگه سال اول اینکارو کرده بودم الان یاد گرفته بود آقااا😁

اره ولی ب این فکر کن تنها نیستی خیلیااا تو شرایط مشابه هستن

مشکل اینه من فقط خودمو مقایسه میکنم ،مثلا تو سرم هزارتا فکر میاد الان جاریام رفتن خونه پدرشون با خواهر برادرا و کلی داره بهشون خوش میگذره.ولی نعمتایی که خدا بهم داده رو نمیبینم که خداروشک سالم و سرحال خونه خودمم با شوهر و بچم .

دیدم عوض شد با نظر خواهرای گلم .

انشاالله هرکسی هرجایی هست چه شب یلدا چه تمام شبها ،دلش شاد باشه و قدر نعمت های خوبشو بدونه

عزیز سخت نگیر فلسفه شب یلدا رو بخون داریم میریم به استقبال میترا الهه خورشید یکی دو تا انار یا هر می ...

چشم عزیزم حتما اینکارارو انجام میدم ،خیلی حرفاتون آرومم کرد خداروشکر بخاطر نی نی سایت

اتفاقا منم غریب ازدواج کردم واسه همین سه تا بچه اوردم بچه های اطراف همه فامیلن بچه هام غریب بودن و ت ...

الان بنظرت خوبه ؟دیگه احتیاج به هم بازی ندارن؟یا بازم حس کمبود هست؟

میدونی چیه ،من احساس میکنم ده تا بچه هم داشته باشم بازم دلشون میخاد با خانواده دیگه ارتباط بگیرن