2777
2789

سلام من پریودام منظمه

۷ ماهه اقدامم برای بارداری

دوماه پیش ۱۶ مهر پریود شدم ماه پیش ۱۳ آبان لک دیدن فرداش پریود شدم 

الان موعد پریودم امروزه یا فردا؟؟ 

سیکل هامم متغیره از ۲۸ تا ۳۰

منم دوماهه رابطه داریم پیشگیری ندارم بعد نگرانم ک چرا باردارنشدم

تف تو کیست و تنبلی 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائم پریودی دارم یکم سینه درد و خستگی دعا کنید باردار باشم🥺

الهی ب حق دستای بریده اقا ابولفظل پشت سرهم بیاری سالم سلامت صالح 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
الهی ب حق دستای بریده اقا ابولفظل پشت سرهم بیاری سالم سلامت صالح

مرسی گلم خیلی این ماه چشم امید داشتم به خانم فاطمه زهرا من برای بچه دومم اقدامم سر بچه اولم چهار سال طول کشید 

نمیخوام دوباره اون تجربه برام تکرار شده 

انشاا شمام زود مامان شی🌷

علائم پریودی دارم یکم سینه درد و خستگی دعا کنید باردار باشم🥺

سلام عزیزم بخدا منم اینجوری ۴ ماهه اقدامم کل بدنم به هم ریخته پریودام جلو افتاده قبلا ۲۸ بود الان شده ۲۶ و ۲۵ روزه یه دردایی رو حس میکنم که اصلا تا حالا تجربه اش نکردم این ماه هم کلی علائم جدید بهم اضافه شده داغونم بخدا 

واسه کیست و تنبلی دارو مصرف میکنی

هیچی

یبار سالها قبل رفتم فقط روجا داد منظم شم

نرفتم دیگ