2777
2789
عنوان

درد کتف و شانه

80 بازدید | 19 پست

نمیدونم دقیقا کجا حساب میشه دقیق بغل زیر بغلم درد میکنه دستمو میتونم تکون بدم ولی درد میکنه اون ناحیه کاری هم انجام ندادم که بگم شکسته یا در اومده باشه تازگیا باشگاه رو شروع کردم اولش گفتم شاید خام افتاده باشه بدنم ولی بعدش دیدم بازم درست نشد عکس هم نمیخوام بگیرم چون امسال حدودا ۵...۶ بار عکس گرفتم به خاطر شکستگیای دست و پام خیلی میشه دیگه خطرناکه به نظرتون چیشده؟ استخونمه 

یعنی همون خام هستش؟ بقیه بدنم خام بود ولی درست شد ولی این ناحیه درست نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌خوام بترسونمت ولی درد دیسک گردنم از زیر کتف شروع شد...

میتونی با درمان ب موقع پیشگیری کنی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نمی‌خوام بترسونمت ولی درد دیسک گردنم از زیر کتف شروع شد...میتونی با درمان ب موقع پیشگیری کنی

چه علائمی داره ؟ من مامانبزرگم داره میگن کتف چپ شروع به درد میکنه ولی من کتف راستمه

چه علائمی داره ؟ من مامانبزرگم داره میگن کتف چپ شروع به درد میکنه ولی من کتف راستمه

والله من ی دستی پسرم اون موقع کوچیک بود سوار اتوبوس کردم ،زیر کتفم درد کرد تا جایی ک نفسم بند میومد،چون پسر دومم رو حامله بودم نتونستم عکس بگیرم و اینا.‌‌

بعد زد پشت گردنم ،دستم ،سرم ..‌‌

البته کتف راست من اونموقع مشکل پیدا کرد ولی الان دست چپم بیشتره درد میکنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)