2777
2789

"چرا آن را که می خواهی دلش پیش کسی گیر است؟
چرا هرکس که عاشق بوده از جان خودش سیر است؟

تو او را، من تو را، او دیگری را، دیگری من را
همه سر درگمیم و علتش بازیِ تقدیر است

رسیدن جز خیال خام و رویای محالی نیست
همیشه هرکجای قصه هم باشی کمی دیر است

کسی شور جنون و حسِ دل دادن ندارد، چون
به لطفِ آدم قبلی، به بند ِ درد زنجیر است

شروع یک نفر بودن، شده رویای دور از ذهن
همه قبل از تو عاشق بوده اند و قلبشان پیر است

دلیل با تو بودن، دیگری را بردن از یاد است
تنش پیش تو است اما دلش جایی زمین گیر است

پر از زخم جدایی، قلب های نصف و نیمه
به هر کس می رسی احساس او در دست تعمیر است

در این گونه لجنزاری همان بهتر که تنها ماند
خوشا قلبی که با تنهایی اش هر روز درگیر است"

👤حمید رضا گلشن

۱۲ آذر۱۴۰۳ امیدوارم هیچوقت گذرمون بهم نخوره ک یادم بیفته دوسال چ اتفاقایی برام نیفتادکه خدافظ عشق تیشتر♡نه دیگه یادت نمیکنم ♡

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

خوب کردی عزیزم.

اولویت اول زندگیت خودت باشی تا هیچوقت کسی نتونه بهت زخم بزنه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی ازم نمونده ولی قول دادم بلند شم☘️💪

بلند شو و فقط و فقط خودت برای خودت مهم باشه اونوقت می بینی چقدر حالت عالی میشه

اونی هم که سهم تو هست خدا خودش در زمان مناسبش معجزه وار میفرسته

بی لیاقت جماعت هم خدا لطف میکنه از سر راه ادم پرتشون میکنه 

به امروز نگاه نکن فرداهای ما ناپیداست و شاید خیلی زیبا

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
منم خیلی سعی کردم ولی انگار دلم باهاشه هنوز ما زیاد خاطره نداشتیم کم بود حتی چیزی نیست ازش بخاطرش مت ...

منم خاطره ای نداشتم خیلیم موندم و فک میکردم ادم منه ولی اشتباه کردم جز افسردگی میگرن و حس ناامیدی هیچی برام نزاشت اونا برنمیگردن اگه میخاستن ک نمیرفتن

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

خواهش میکنم😅

فکر کنم خودشه😅

ولی آفرین دختر خوب وقوی ای هستی 👌🏻👏👏👏

همیشه خودتو مهمترازهرچیزی بگیر ومراقب خودت وسلامتیت باش

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
بلند شو و فقط و فقط خودت برای خودت مهم باشه اونوقت می بینی چقدر حالت عالی میشهاونی هم که سهم تو هست ...

چقد قشنگ و زیبا بود و به جا ممنونم برای انرژی مثبتت برام دعا کن حالم خوب شه زودتر

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

منم خاطره ای نداشتم خیلیم موندم و فک میکردم ادم منه ولی اشتباه کردم جز افسردگی میگرن و حس ناامیدی هی ...

آره همینه میگذره خوب میشیم

منم الان به چیز نوشتم تایپیک آخرم بخون انگار خیلی رویایی فکر کردم کاش فراموش میکردم حتی یه ذره ام ته دلم فکر نمی‌کرد به این چیزا 

فکر کنم خودشه😅ولی آفرین دختر خوب وقوی ای هستی 👌🏻👏👏👏همیشه خودتو مهمترازهرچیزی بگیر ومراقب خودت ...

اره ی لحظه گفتم پس اون اینجا چیکار میکنه 😂😂😂

مرسی عزیزم امیدوارم ب خودم بیام و حالمو خوب کنم

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

چقد قشنگ و زیبا بود و به جا ممنونم برای انرژی مثبتت برام دعا کن حالم خوب شه زودتر

حالت خوب میشه یک روزی با کسی همو ملاقات میکنی سرت را میبری بالا میگی خدایا شکرت هیچکدوم اونا نشدن

آره همینه میگذره خوب میشیممنم الان به چیز نوشتم تایپیک آخرم بخون انگار خیلی رویایی فکر کردم کاش فرام ...

خوندمش امیدوارم هلچ ک به صلاحته و دلته اتفاق بیفته دختر قشنگ💚

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

حالت خوب میشه یک روزی با کسی همو ملاقات میکنی سرت را میبری بالا میگی خدایا شکرت هیچکدوم اونا نشدن

انشالله خدا از زبونت بشنوه دوستت دارم خانمی بهترینا برا قلب مهربونتون🙏❤️😘

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠