2777
2789
عنوان

این ماهم پریود شدم🥲

55 بازدید | 4 پست

رفتم تو ماه ۱۱ اقدام بودن خیلی دلم یجوریه میشه برام صلوات بفرستین یا از خدا برام بخواین این ماه باردار  بشم خدا به منو همسرم بچه صحیح سالم بده 

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
منم ۲سال اقدام بودم ناامید نشو درست لحظه ای که فکرشو نمیکنی نی نیت میاد تودلتبرات دعامیکنم

خداروشکر عزیزم خدا بچتو حفظ کنه برات ❤️

انشاالله منم زود مادر شم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکلت به خدا باشه.در اوج نا امیدی بعد از ۲سال و نیم اقدام وبا وجود اینکه سرموعد خونریزی داشتم باردار ...

هست همیشه عزیزم خداروشکر گلممم انشاالله خدارحفط کنه براتون