2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 258 پست

عزیزم من ۳۷سالمه متاهلم 

پوست صورتم وبعضی موقع ها دستهام خارش شدید داشت و جوشهای زیرپوستی میزد دکتر تشخیص حساسیت شدید (اگزما) 

داده الان دارو میخورم و رژیم غذایی دارم کامل دارم خوب میشم 

الان سوال من اینه نوع پوست من چیه حساس؟ خشک؟یا چی؟

الان گفته در طول درمان هیچ کرمی نزن بعد درمان من همیشه ضد افتاب برای پوستم استفاده میکنم 

سوال دومم؛ به نظرت چه ضدآفتابی برای پوستم به جای کرم آرایشی استفاده کنم؟مناسب چه پوستی؟

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
عزیزم میشه یک چیزی برای اسکراب کف سر چرب معرفی کنیو اینکه اگر کسی توی صورتش فقط یک اسکار جوش از قبلا ...

باید فیلر بزنی عزیزم درمورد اسکراب هم هنوز تحقیق نکردم 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هروز از تینت استفاده میکنم ،باعث سیاهی لب میشه؟یه رژ تازه خریدم از اونم استفاده میکنم نمی‌دونم بخاطر ...

زیاد استفاده نکن 

با شکر و عسل اسکراب کن صورتی میشه لبات

سلام عزیزم کل موهام ریخته بهم گفتن قرص یونی زینک بخور عالیه دو ماه خوردم رشدش عالی بود گفتن باید دوس ...

بله عالیه یونی زینک زینک پلاس بیوتین آهن و ففول 

اسی مگی روغن بزنین، و هفته ای فقط یبار سرتون رو با شامپو بشورین بعد میگی شامپو بدون سلفات باشه 

چطور ممکنه بدون سلفات که روغن رو تمیز نمیکنه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
سلاامروی بدن و صورتم جوش می‌زنممی‌خوام برم دکتر دارو بگیرمآزمایشی که دکتر پوست برام می‌نویسه کافیه ی ...

شما به حرف دکترت گوش کن من بهتون محصول خوب معرفی میکنم 

ژل شست‌وشوی رفشینگ سیمپل 

تونر سیمپل 

ابرسان اسکین وان 

مرطوب کننده سیمپل 

ضد آفتاب فاقد رنگ و چربی سنتلا 

اسپری جوش ژنوبایوتیک هم عالیه

موهام پف و وزه و بلند نمیشن و هرچقدر شونه کنم انگار صدسال شونه نکردم خیلی می‌پیچند توهم

صورتمم خشک میشه بعضی جاهاش

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید