2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 264 پست

عزیزم میشه یک چیزی برای اسکراب کف سر چرب معرفی کنی

و اینکه اگر کسی توی صورتش فقط یک اسکار جوش از قبلاً مثلا 3 سال پیش داشته باشه درمان میشه یا باید فیلر زد؟

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

هروز از تینت استفاده میکنم ،باعث سیاهی لب میشه؟

یه رژ تازه خریدم از اونم استفاده میکنم نمی‌دونم بخاطر کدومه احساس میکنم لبم داره تیره میشه خدایی نکرده😕

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپری ضد جوش بخر و روزی یکبار اسپری کن به پوستت جای جوش قرمز ترمیم کننده بزن اگر قهوه ای شده کرم روش ...

ترمیم کننده و روشن کننده چه کرمی بگیرم ؟ چه مارکی ؟

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اسی صورتم من کل منافذاش باز شده حتی رو بینی؟چیکار کنم‌؟

ابرسان اسکین وان واقعا خوبه 

گل ختمی سفید رو یکم روش آب جوش بریز بزار دم بکشه لعابشو بزن صورتت هر روز 20 روزه صاف صاف میشه 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

بدون اینکه کیسه بکشی ببین فقط با دستت صابون و روی پوستت حرکت بده نگران نباش ❤️

مرسی واقعا 💐❤️

امروز صبح تا حالا استرس داشتم که میتونم حموم برم یا نه که الان خیالم راحت شد 

سلام چه قیمت کلینیک؟ کرم دور چشم برای چروک چی خوبه ؟ اول اینکه مانع ایجاد چروک بشه بعدم چروکیم ...

1200 

کرم دور چشم گارنیر یا نوتروژینا خیلی خوبه

مو هام وز هست صاف نمیشه روغن ارگان اصل هم میزنم فقط یکم زبری رو میبره نرم میشه ولی وز و حالت داره چ ...

روغم تراپی با روغن نارگیل و بادام تلخ عالیه

موهام ریزش خیلی داره، چند تا روغن گیاهی گفتن تو اینستا مثل روغن کرچک ، روغن رزماری، روغن نارگیل و ...

جوشانده رزماری فقط به ریشه موهات هفته ای سه بار 

روغن تراپی فقط به ساقه موهات هفته ای یکبار 

مرسی واقعا 💐❤️امروز صبح تا حالا استرس داشتم که میتونم حموم برم یا نه که الان خیالم راحت شد

من پارسال گرفتم ابله مرغان هیچ جای بدنم نموند جاش شمام نگران نباش تجربه من که حمام و شستشو با صابون بود ایشالا خوب میشی گلم فردام سعی کن بری بیمارستان برات پماد میدن با دو تا آمپول 

عزیزم برای پوست چرب و جوش دار که جای جوش قرمز و قهوه ای داره چه محصولی خوبه

اسپری جوش ژنوبایوتیک + ترمیم کننده لایسل دوماه استفاده کن معجزه میبینی

سلاام

روی بدن و صورتم جوش می‌زنم

می‌خوام برم دکتر دارو بگیرم

آزمایشی که دکتر پوست برام می‌نویسه کافیه یا باید پیش دکتر زنان هم برم که از نظر هورمونی و .. چک کنه مشکلی نباشه؟

و این که پوستم چربه منافذ باز هم زیاد دارم

یه روتین پوستی از محصولات واجب و اقتصادی بهم معرفی کن لطفا