2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 264 پست
جوشانده رزماری فقط به ریشه موهات هفته ای سه بار روغن تراپی فقط به ساقه موهات هفته ای یکبار

رزماری چقدر بریزم ؟ چقدر آب چند دقیقه بجوشه ؟ هر دفعه چقدر بزنم به ریشه موهام ؟ اسپری کنم ؟ یا با سرنگ  قطره قطره بریزم ؟ قبل حمام بزنم؟ چند دقیقه صبر کنم بعد برم حموم ؟ عزیزم لطفا کامل برام توضیح بده 

روغن آرگان برای ساقه موهام ۲ ۳ ساله میزنم 

اسی مگی روغن بزنین، و هفته ای فقط یبار سرتون رو با شامپو بشورین بعد میگی شامپو بدون سلفات باشه چطور ...

خب میتونین سولفات دار بزنین اگر روغن استفاده می‌کنید 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان موی من فر ریز هست اما بسیار خشک وشکننده پروتئین تراپی خوبه برم یا چکارکنم؟پوستم هم خیلی کم ...

روغن تراپی 

ماسک موی پنتن 

هفته ای یکبار شامپو

ترمیم کننده لایسل روشن کننده پیگمنتا

پیگمنتا قرصه ؟

کرم روشن کننده رو همه جای صورت بزنم یا فقط جاهایی که لک شده ؟

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خب میتونین سولفات دار بزنین اگر روغن استفاده می‌کنید

چه مارکی بنظرت خوبه؟ 

اونقدر داخلشون نرم کنندس که مو بیشتر روغنی میشه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

وای خداروشکر من یه عالمه سوال دارم

یکی اینکه جوشای هورمونی خیلی زیاد میزنم درمانش چیه

دو اینکه موهام خیلی میریزه جدیدا و وز شده

قبلا پوستم سفید بود الان نیست چیکارکنم

موهام پف و وزه و بلند نمیشن و هرچقدر شونه کنم انگار صدسال شونه نکردم خیلی می‌پیچند توهمصورتمم خشک می ...

برای مو روغن تراپی کن نارگیل و ارگان و بادام تلخ عالیه 

برای پوست ابرسان اسکین وان 

زیاد استفاده نکن با شکر و عسل اسکراب کن صورتی میشه لبات

فقط شکر و عسل

هر شب

چند دیقه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

برای رشد مژه میگن وازلین خوبه ،بزنم؟

یه بار زدم گفتم نکنه بریزه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
رزماری چقدر بریزم ؟ چقدر آب چند دقیقه بجوشه ؟ هر دفعه چقدر بزنم به ریشه موهام ؟ اسپری کنم ؟ یا با سر ...

دو لیوان آب بزار بجوشه سه قاشق رزماری بریز بزار 5 دیقه بجوشه بریز تو دوفاز و فقط به ریشه موهات اسپری کن به حمام هم نیاز نیست اگر بوش اذیتت میکنه 4 5 ساعت قبل حمام