2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 264 پست
دارم میگم عالیههههه خواهر بزن حالشو ببر فقط انتظار یک روزه نداشته باش حداقل 3 ماه استفاده کن

مرسی ممنون اگه جواب بگیرم که دعاگوتم تااخرعمرم

خوب میشه بگی چ جوری بزنم هرروزیک روزدرمیون چ جوری؟؟

شماهم یعنی ریزش شدیدداشتین من شدیدباپیازه میریزه نازک هم شده یکم موهام

سلام عزیزم خوبی

من پوستم خشک هست منفذ داره و منافذم داخلش سیاه شده یه روتین پوستی همراه با اسمشون میتونی بگی

راستی یه انلاین شاپ معتبر هم معرفی کن

بابت وقتی گه گذاشتی تاپپیک زدی و جواب دادی متچکرم🙏🏻👌🏼

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اولا فکر میکردم طبیعی باشه تا اینکه مامانم هم دید گفت این اصلا طبیعی نیست خیلی اذیت میشم هم ...

برا منم یکی دو هفتس داره می‌ریزه برا تو چند وقته 

مثلا من دست میکشم یه شش هفت تا تار میاد دستم به طرزی که برس بزنم حدود30*20 تار رو برس میمونه 

نمیدونم علتش چیه

شاید استرس....

توام پریودات نامنظمه و تو شرایط استرسی هستی؟؟

قرص زینک برا ریزشش امتحان کردی؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

روغن تراپی کن دوساعت قبل حمام

روغن زیتون میزنم به سرش ولی بازم موهاش هیچ تغییری نکرده 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

عزیزم اگر درمان شیمیایی میخای باید ببینی مشکل هورمونی نداشته باشی اگر داری برو زیر نظر پزشک قرص هورم ...

عزیزم من پوستم سبزه اس و بخاطرش مسخره میشم همش میشه بگی اگه گلوتاتیون مصرف کنم سفید میشم یا ن

عزیزم اگر درمان شیمیایی میخای باید ببینی مشکل هورمونی نداشته باشی اگر داری برو زیر نظر پزشک قرص هورم ...

عزیزم من صورتن خیلی جوش میزنه مشکل هورمونی ندارم زیرنظرمتخصص دوشبه یک شب درمیان راکوتان مصرف میکنم و چرک خشکن و بهم پیشنهاد لیزرCo2 فرکشنال دلد و یک فشیال تخصصی بنظر شما جای لیرزر میکرونیلدینگ بگم بنویسه بهتر نیست؟ اخه عوارضش میگن ممکن پوست ددرنگ شه لک بیاره اینا

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
بله عزیزم برای این نواحی که گفتین قطعا کرم روشن کننده بدن پیگمنتا عالیه البته اگه یه پَن روشن کننده ...

ممنونم عزیزم .فقط بعدازقطع کرم بازم تیرگی ها برنمیگردن؟واینکه قرص پیگمنتا هیچگونه ضرری نداره؟خودتون استفاده کردین؟اون بهتره یا کرم؟