2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88536 بازدید | 3174 پست
اگه مستاجر نیستین و بچه ی کوچیک ندارین شیشه بندازین، خووم رو میزناهار خوریم رومیزی انداختم، تا حالا ...

سلام ممنون اتفاقا بچه کوچیک دارم مبل ها رو هم روشن گرفتم اونم موندم چه کنم مدل نئوکلاسیک فرانسوی هم راحت نیستن و هم رنگش روشنه ولی دیگه گرفتم بچه م هم خیلی شلوغ و کثیف میکنه فقط یه چسترش رنگ تیره ست بقیه همه روشن 

ایده ها تون رو برای مبل ها و میزها بگین لطفا

دوستان از طلق شفاف دو میلیمتری به جای شیشه روی میزها استفاده کردین؟خوبه به نظرتون

سلام من قصد داشتم بگیرم اما دیدم هم خیلی گرونه هم ارزش نداره چون خیلی‌هاشون بعد از مدتی سیاه میشن . همون طلق نازک برای اپن گرفتم و چند وقت یکبار عوض میکنم . برای میز وسط هم همون شیشه چرا نمی‌گیرید؟ لبه هاشم گرد کنن برای بچه خطر نداره که  . چون اگه میزتون براق باشه طلق روش حباب میندازه.  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من قصد داشتم بگیرم اما دیدم هم خیلی گرونه هم ارزش نداره چون خیلی‌هاشون بعد از مدتی سیاه میشن . ...

اگه از همون طلق نازک هه بگیرم چی بد میشه ؟

شیشه چون سنگین میشه موقع تمیزکاری و جابجایی خوشم نمی یاد می خوام زحمتم کمتر بشه 

برای مبل ها چی به نظرتون ؟

سلام دوستان. من یک انباری کوچولو دارم توی آشپزخونه که معمولا سبد سیب زمینی پیاز و یک سری خدا و پرت داریم. دیروز اونجا تمیز کردم و با اینکه سعی میکنم پلاستیک خرید نگیرم.کلی پلاستیک اومد بیرون و کارتن دی جی کالا و ... که گذاشتم خروجی. 

کلی هم سیم و وسایل فنی و ... من سعی میکنم از شوهرم نخوام که بندازه بیرون وسایل رو. فقط ازَش میپرسم لازمش میشه یا نه. در همین حد... که اکثرا هم میگن لازم میشه .. درست هم میگن... مثلا سه سال دیگه ممکنه یک جایی لازم بشه.😂

برای همین توی این مورد سخت نمیگیرم.

دیروز ۴ تا جوراب ورودی داشتم و سه تا جوراب خروجی

کتاب هم ورودی داشتم که خریدم. گاهی کتاب میخرم چون دوست دارن کتاب واسه خودشون باشه نه اینکه دوباره برگردونند کتابخونه.

دوست دارم این حس لذت تجربه کنند.

امروز یک کم شک دارم کجا تمیز کنم احتمالا یک گوشه دیگه از آشپزخونه

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کاغذ کادولوازم جشن تولددفترچه راهنمای وسایل✅️✅️✅️

کاغذ کادو نداریم

وسایل تولد فقط یدونه تیکر تولده

دفترچه راهنمای وسایل برقیمونم همرو نگه داشتم هر از گاهی لازم میشه میرم دوباره میخونم البته زیاد نیستن سه چهارتان.

نهال🌱

سبد گوشه سینک کهنه شده بود پلاستیکی هم بود دورانداختم به جاش یه استیل از جهیزیه ام گذاشتم[در راستای جایگزین کردن استیل به جای پلاستیک که اینجا در موردش صحبت کردیم]

داروها برای بار هزارم مرتب کردم مقداری خروجی داشت

مکمل های همسرم زیاده

دو بسته هم مکمل خودم که استفاده نمی کنم باید از جلوی چشم بردارم همسرم یادش بره بعد بذارم خروجی

یک سوم یخچال خالیه مرتب کردم دستمال کشیدم

شادی صدام کنید
یا اینجوری عروسکها رو تو اتاق تزئین کنیدهروقتم حوصله چیدمان ندارید به دخترتون یاد بدید پرتاب کنه عرو ...

عزیز ممنون از وقتی که گذاشتید ایده ی جالبیه به باباش بگم ببینم چی میگه 

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کاغذ کادولوازم جشن تولددفترچه راهنمای وسایل✅️✅️✅️

کاغذ کادو نداریم یا شایدم یکی باشه داخل کشو 

وسایل تولد کمی داریم که تو جشن ها استفاده میشه که دیشب رفتم سراغشون یه سریش که واقعا اضافه بود خروجی دادم یه چند تام گذاشتم دخترم بازی کنه خراب شد بزارم خروجی 

یکم پیش دستی  و کارد و چنگال تمیز و ظرف پفیلا مونده که اونم احتمالا تا آخر ماه استفاده شه !!!!  استند بادکنکم داریم یکی 

دفترچه وسایل الکترونیکی هم ۳ تا داریم اگه اشتباه نکنم تو کشو گذاشتم مونده 

سلام به همه من بعد از مدتها برگشتم باورم نمیشه با یک جمله ساده که تو کتاب اجتماعی چهارم ابتدایی بود تعلیق شدم و گفتن حرفت علیه امنیت ملی بود  خلاصه هی اومدم اینجا خوندم و رفتم بررسی کردم و منتظر بودم آزاد شم بیام گزارش بدم،خلاصه بگم که لوازم تولد زیاد داشتم پارسال همه رو دادم به دخترای خواهرم اونا گفتن برای جشن‌های مناسبتی مدرسه استفاده میکنن،دفتر چه راهنمای بعضی وسایل رو نگه داشتم لازمم میشه،دفترچه راهنمای هود،پکیج و گاز رو که مال خونه قبلی بود گذاشتم همونجا برای صاحب خونه جدید،که شاید لازم بشه،فعلا چیز اضافی نداریم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

یه سری خروجی هم داشتم یه پالتو دخترم یه پلیور دخترم که کهنه شده بودن،چهارتا لباس زیر بالا تنه دخترم،دوتا شال دخترم،دوتا مانتو خودم،دوتا لباس زیر بالا تنه خودم،یه شلوار جذب نو که سالهاست دارم نه خودم میپوشیدم نه دخترم،دادم به خواهر زادم

یه تیشرت هم همسرم به عنوان لباس خونگی تو مهمونیهایی که زمان طولانی میموندیم می‌پوشید دیدم دیگه مناسب مهمونی نیست گذاشتم تو خونه بپوشن یه نو برای مهمونی جایگزین کردم،لباس زیرهای دخترم و پالتوش هم که خروجی گذاشتم جایگزین کردم البته به جای چهارتا دوتا لباس زیر بهش دادم،به جای پلیور هم که رد کردم یه دورس براش خریدم چون گرمایی هست گفت یه چیز سبک تر برام بخر

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

یه سری رژ لب داشتیم من و دخترم که بهشون زیاد توجه نمی‌کردیم الان یک هفته هست گذاشتم جلو چشم روزانه تو خونه دو سه بار استفاده میکنم لبام نرم تر شدن اونا هم دارن استفاده میشن،دخترم میگه یکی دوتا رژ میخوام بخرم ولی من مخالفت کردم گفتم بزار اینا تموم بشن بعد بشین قشنگ فکر کن چندتا آیتم خوب و با کیفیت و کاربردی رو لیست کن تا باهم بریم خرید کنیم برات ولی تا اینا تموم نشدن خرید نمیکنم،یه کرم مرطوب کننده هم داشت به تهش رسیده بود ولی اونم مصرف نمی‌کرد یه جدید خریده بود که دیروز اونم زدم به دست و پام و یکم همسرم استفاده کردن تموم شد

یه کالسکه مانند داشتم که زمان نامزدی همسرم اینا برام یلدایی  میوه آورده بودن داخلش !!! قهوه ای بود من دوسال پیش سفیدش کرده بودم .  گذاشته بودم تو کمد اونو برداشتم گذاشتم اتاق دخترم یه سری عروسک هاشو چیدم دیگه نمی‌دونم خوب شد یا نه 🥲

اگه از همون طلق نازک هه بگیرم چی بد میشه ؟شیشه چون سنگین میشه موقع تمیزکاری و جابجایی خوشم نمی یاد م ...

سلام عزیرم من هم تازه وسایلم رو عوض کردم برای میزهای عسلی جلومبلی و غذا خوری از اون طلق نازکا خریدم موقعی که خودمون هستیم روی میز غذا خوری رومیزی پارچه ای میزارم وقتی مهمون دارم سفره یکبار مصرف میزارم رو میز اینطوری طلق اصلا لک نمیشه و بیشتر عمر میکنه،برای جلومبلی وعسلی ها هم موقع چای یا نوشیدنی حتما زیر لیوانی یا پیشدستی میزارم اصلا دیگه لک نمیشن و با یه دستمال راحت برق میوفتن،عکسشم میزارم ببینی

یه کالسکه مانند داشتم که زمان نامزدی همسرم اینا برام یلدایی میوه آورده بودن داخلش !!! قهوه ای بود م ...

چقد. خوب شده