2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 87299 بازدید | 3135 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورودی:

دوتا دستبند  فانتزی ورودی همسرم برای دخترم

کاغذ کادو یه تیکه کوچیک داریم

وسایل جشن تولد دو سه ایتم داریم نگه داشتم دخترم بزرگ تر شد باهاشون بازی کنه

دفترچه راهنمای وسایل تا جایی که حضور ذهن دارم نداریم.

شادی صدام کنید
خیلیم عالی خسته نباشی😃😍دیگه مث تاپیک قبل تمرین نمیزاری؟

سلامت باشی ❤️ 😍 

فکر کنم استارتر کامل و جامع برنامه دادن

دختر افتاب هم از جزئیات لیست دادن

ولی خب اینجا هماهنگی کار نمی کنیم ،هر شخصی هر دفعه یک قسمت از خونه اش و پاکسازی میکنه و گزارش میده

شادی جون هم لیست دختر آفتاب و با ما چک میکنه اگه وسیله ای تو اون لیست خروجی بود میذاریم خروجی

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کاغذ کادولوازم جشن تولددفترچه راهنمای وسایل✅️✅️✅️

کاغذیه کادو متری داریم که مرتب استفاده میشه

دفترچه راهنما چرخ خیاطی و چند وسیله کاربردی دیگه هم داریم که همیشه کمک رسان بودن

کاغذ کادو نداریم 

لوازم جشن تولد فقط چندتا بادکنک چراغ دار دارم (عید پخش میکنم بین بچها)

دفترچه راهنما رو استفاده میکنیم مگه اونایی که زبان انگلیسی و کشور های دیگه باشه که قبلا خروج گذاشتم .بازم چک میکنم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یا اینجوری عروسکها رو تو اتاق تزئین کنیدهروقتم حوصله چیدمان ندارید به دخترتون یاد بدید پرتاب کنه عرو ...

خیلی جالبه خیلی ها😂😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

کاغذ کادو و لوازم جشن نداریم 

دفترچه راهنما برای بعضی از وسایل برقی م که هنوز موقعیت استفاده ش نیست رو نگه داشتم 🥴شاید بلد نبودم و نیاز شد.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

کاغذیه کادو و لوازم جشن نداریم

دفترچه راهنما فقط برا یخچال رو نگه داشتم. بقیه رو قبلا پاکسازی کردم. همسرمم دو تا ابزارش دفترچه داره فکر کنم. اونارو من کاری ندارم 

سلام منم سالهاس نوره استفاده میکنم😄 اونیکه استفاده میکنم زرنیخ داره ولی بوش خیلی زیاد نیست یعنی در ...

ممنون عزیزم. یه بار نوره میگیرم ببینم بوش چطوریه. انشالله که خیلی نیاد تو خونه

واااای واقعا از مورچه میگیرن مگه؟ من فکر کردم فقط اسمش اینه 😁

کاغذ کادو ندارن

لوازم جشن تولد یدونه استند بادکنک دارم

دفترچه راهنمای وسایل هم پارسال پاکسازی شدن و الان ندارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

کاغذ کادو نداریم اما سه عدد پارچه کادو دارم و هر وقت استفاده بشن دوباره تهیه میکنم

لوازم جشن دو سه قلم دارم که در جشن تولد اعضای خانواده و مناسبت های مرتبط استفاده میکنم

دفترچه راهنمای لباسشویی، ظرفشویی ،مایکروفر ، چرخ خیاطی و یخچال رو دارم چون انتهای همشون یکسری راهنمایی برای تعمیرات جزئی داده شده و برای ما کاربردی هستند

ققنوس
کاغذ کادو ندارنلوازم جشن تولد یدونه استند بادکنک دارمدفترچه راهنمای وسایل هم پارسال پاکسازی شدن و ال ...

نشد ویرایش کنم

احتمالا استندو بدم دوستم که می‌خواست بخره نیاز ندارم

خروجی امروز یه تیشرت خودم که از رنگ و رو افتاده بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.