2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7170 بازدید | 233 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بابات بز احترامی کرده فوحششون داده واسه همین قیتو زد.ولی قبلش ک شرایط سخت میزاشتن میتونست با باباش صحبت کنه شرایطو آسون بگیرن

چرا مامانت زنگت نمیزنه. دیگ ک ازدواج سر نگرفت چرا خانوادت باهات بد شدن

اشتباه کردی کارتو از دست دادی

اون دختر رفت داره زندگیشو میکنه خودتو بدبخت نکن.برگرد ب کارت. با خانوادت آشتی کن

اون دختر خانم واست نجنگید شما واسه خودت بجنگ

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تک به تک پیاماتون رو خوندم 

خدا خیرتون بده 

دم همتون گرم بابت راهنمایی هاتون 

منم قول میدم هر شب میام به سایت سر میزنم. و کسایی که کمکم کردن رو راهنماییم کردن تگ میکنم  

میگم که دارم چیکار میکنم 

چطور دارم ترک میکنم 

بر میگردم سمت کارم 

ی دنیا از همتون ممنونم🤍🌹🌹🌹🌹🌹

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

اول از همه میخوام فاز نصیحت بردارم 

اولا که هیچ دختر و هیچ پسری ارزش اینو نداره که بخوای بخاطرش زندگیت و نابود کنی . این یک

دوم اینکه حق کاملا با پدر شما بوده ، شما هنوز بچه ای خامی به قول گفتنی عشق کورت کرده نمیتونی تصمیم درستی بگیری و باااااااید ب حرف پدرت گوش میکردی

سوما من نمی‌فهمم این کارا چیه؟ مشروب؟قلیون؟مواد؟

وقتی میگم پسرا تا قبل ۲۵ سالگی حتی نباید به عشق و عاشقی فکر کنن بخاطر همینه

اون دختر الان عین خیالش نیس و بهترین زندگی رو دارع . این وسط تنها کسی که نابود شد شخص جنابعالی بودی

و مورد بعدی اینکه اون دختر حتی به شما هیچ علاقه ای هم نداشته . دقیقا مورد شما مثل دایی من شد که بعد ۱۰ سال دختره رو بهش ندادن . خانواده ی اون دختر هم کلی سنگ جلو پای داییم انداختن . ولی دایی من مثل شما رفتار نکرد . اون درسش و خوند و الان کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرفته

شغلش و داره تحصیلاتش رو داره سالم سالمم هست فقط میگه من نمیخوام تا آخر عمرم ازدواج کنم ما ام قبول کردیم

و در آخر برادر من از یه خواهر کوچیک تر این نصیحت و گوش کن هیچ وقت دیگه سمت سیگار و کوفت و زهر مار نرو

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

تک به تک پیاماتون رو خوندم خدا خیرتون بده دم همتون گرم بابت راهنمایی هاتون منم قول میدم هر شب میام ب ...

داداش یه چیزی بگممم بخدا شاید برای مال اومده جلو 

ولی پدرت قبول نکرده شانس آوردی 

توروخدا سمته مواد نرو 

ان شالله یه روز فراموشش کنی 

عاقبت بخیر بشی پسره خوب 🙏🤲

۲۵

عزیزم سنی نداری

س موردم ک پسر پای دختر وایمیسه دختر اینجوری میشه

ببین دختر خانم میخواسته ک بره وگرنه ی چیزی میگفت

خونه ب نام زدن دیگ غیر طبیعیه . بهش گفتن ازدواج راه دوره ب درد نمیخوره اینم قبول کرده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

متاسفانه تو کاملاً ساده و کم تجربه ای

ولی دختره انگار حسابی عاقل بوده و داشته سواری می‌گرفته

اشتباه کردی بخاطر همچین دختری تو روی خانوادت وایسادی

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

بیا فکر کنیم ک قبول کردی با دخالتای مامانش ۹۰۰ تا هم مهرش کردی, بعدا که تو زندگی دخالتای مامانش زیادتر میشد قطعا کم میاوردی و کارتون ب طلاق میکشی، حالا این ۹۰۰ تا رو خودت میدادی یا بابات؟ از کجا آخه؟ سکه دونه ای چنده الان؟

سه ماه پیش طلا گرمی ۳ ونیم بود الان ۵ و خورده ایه گمونم سه ماه دیگه ۷ و خورده ای 

عاقل باش زیر بار هر چقدر سکه ک گفتن نرو.

من ۱۱۰ تا سکه مهرمه، شوهرم همیشه میگه اگه طلب کنی خونه و ماشینمو میبری، تازه کم هم میاریم، مجبورم پسرمم بدم بهت بجای بقیه سکه ها

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.