2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88649 بازدید | 3174 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانم ها هر ایده ای که برای پیچوندن کارای خونه دارید دریغ نفرماییدمنظورم روش های منطقی برای سبک تر کر ...

من یکی ظرف کثیف بشه همون لحظه میشورم نمیزارم جمع بشه که وقت زیادی بزارم.یکی هم لباس های دخترم کثیف بشه همون لحظه یا فوقش یک ساعت بعد میشورم نمیزارم جمع بشه اینجوری نیاز نیست تایم بیشتری درروز درگیر این کارا باشم

باورتون میشه من این ساعت وسط اتاق خواب دارم پاکسازی می کنمیه تی شرت که مادرم گرفتن و یه دامن که خودم ...

دقیقا منم از نگه داشتن فین گیر و شیردوش حس خوبی نداشتم.ولی نمیدونم چرا نذاشتم خروجی ،تصمیم گرفتم ردشون کنم

یه شلوارک دخترم

ویه اویز لباس که کج شده خروجی

ممنونم گلیدیح جان منم للاسای دخترم معمولا سریع می شورم

ظرفها خسته باشم جمع میشه که اونم مرتب جمع می کنم وگرنه می شکرم

شادی صدام کنید
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️یادگاری هاعکس های اضافه✅️✅️✅️

یادگاری فقط انگشتر نامزدی مادرمو دارم اینم به خاطر سلیقه بابام 😊

اصولا یادگاری نگه نمیدارم، دوست ندارم به گذشته وصل باشم حتی خاطرات خوب! 

عکس های اضافه خودم رو خیلی وقت پیش دور ریختم و عکسهای فامیل رو بهشون برگردوندم خیلی خوشحال شدن، عکسهای بچگی تا بزرگسالی پسر بزرگامم البوم جدا کردم دادم به هرکدومشون الان پیش خودشونه. 

در حال حاضر فقط عکس های پسر کوچیکامو جمع میکنم اونم مناسبتی و فقط یکی دوتا. در کل عکس اضافه ای ندارم. 

❌لایک❌
باورتون میشه من این ساعت وسط اتاق خواب دارم پاکسازی می کنمیه تی شرت که مادرم گرفتن و یه دامن که خودم ...

احساساتتون رو اینجا کاملا خوب میگیرم و برام فوق العاده ست😇

حتی همون لذت دیدن فرش های شسته شده و اویزون از پشت بومها

❌لایک❌

یه شلوارک ویه آویز. لباس خروجی

کش شلوار دخترم تعویض کردم

شلوار خودم تعمیر نیاز داشت انجام دادم

چندتا نخ گلدوزی تو جعبه خیاطی بود کنار گذاشتم بعدا بذارم کنار میل های بافتنی

شادی صدام کنید