2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 86074 بازدید | 3100 پست
ممنون عزیزم. یه بار نوره میگیرم ببینم بوش چطوریه. انشالله که خیلی نیاد تو خونهواااای واقعا از مورچه ...

فقط مراقب باش بدنت نسوزه😁 ولی نوره خیلی خوبه پوستت نرم میشه 

واسه روغن مورچه به شک انداختیم سرچ کردم نتیجه این شد👇

تهیه روغن مورچه به این صورت است که چندین هزار مورچه یا تخم مورچه را پس از خشک کردن آسیاب می کنند و روغن آن را که مایعی قهوه ای و قرمز رنگ می باشد طی فرآیندی که در دمای 50 درجه سانتیگراد روی می دهد، خارج می کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کاغذ کادولوازم جشن تولددفترچه راهنمای وسایل✅️✅️✅️

کاغذ کادو نداریم.لوازم جشن فقط استند بادکنک و یک شمع داریم

دفترچه یخچال و لباسشویی و تلویزیون و چرخ خیاطی و ابمیوه گیری و چرخ گوشت و دارم.لازم میشه

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کاغذ کادولوازم جشن تولددفترچه راهنمای وسایل✅️✅️✅️

کاغذکادو دوسه تادارم برای وقتی بخوام هدیه ببرم برای کسی که معمولا هم نقدی میبرم وهرسال روز مرد وتولد همسرم کادوشو داخل این کاغذامیزارم واونم خب یادش نیس این همون پارسالیه😂دفترچه راهنماهم مال سرخکن وظرفشوییم رو گذاشتم چون جدید خریدم شاید یوقتی لازمم شد مثلا مال ظرفشویی رو رفتم خوندم چندهفته پیش دیدم بعضی وسایل رو اشتباه میزاشتم😕لوازم جشن تولد هم فقط چندتا بشقاب کاغذی که برای جشن یلدای ویش دبستانی پسرم گرفته بودیم دارم. 

لطفالایک نکنین. 
ممنون عزیزم. یه بار نوره میگیرم ببینم بوش چطوریه. انشالله که خیلی نیاد تو خونهواااای واقعا از مورچه ...

ازتخم مورچه میگیرن😂😂مورچه روبخوای بپزونی که بو گندش تاسرکوچه میره🤢🤢

لطفالایک نکنین. 

من دیروز فاز دوم پاکسازی‌های فصلی رو انجام دادم

۲۶ قلم خروجی داشتم

خیلی از اینا رو از قبل میخواستم رد کنم فقط نگه داشته بودم که مطمئن بشم

فکر میکنم الان خونم تو مینیمال‌ترین حالتشه ‌جوری که اگه کسی ازم لیست وسایلمو بخواد میتونم رو کاغذ بنویسم

واسه همین تصمیم گرفتم چالش روز بدون خرید بذارم و تا جایی که میتونم تمدیدش کنم

دوستای قشنگم شبتون بخیر🌸

🗑️ خروجی های امروز من 

✅ چندین تا سوزن که اتفاقا زنگ زده بودن 

✅ دوتا ظرف چای سبز که خیلی وقته دارمشون و نمیدونستم چیکارشون کنم که از اینجا ایده گرفتم هدیه بدم به کسی، منم گذاشتم تو کیسه ی خوشگل که ببرم برای خانمی که مدیرمونه 

کاغذ کادو یه دونه طرح عروسکی برای بچه ها دارم. 

لوازم تولد فقط یه مقدار روبان داریم که به مرور استفاده میشن 

دفترچه راهنمای وسایل ندارم 

اخریش دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بود که چون فارسی نبود انداختم بازیافت، نصابش که اومد یه توضیح در مورد برنامه هاش داد و همسرم یه فیلم کوتاه گرفت و بعد چندبار دیدنش حدفش کردم 

❌لایک❌
چکار کنم روی میزها خط و خش نیفته تازه گرفتیم

اگه مستاجر نیستین و بچه ی کوچیک ندارین شیشه بندازین، خووم رو میزناهار خوریم رومیزی انداختم، تا حالا طلق استفاده نکردم ولی فکر کنم بعد مدتی خش بیفته