2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 86853 بازدید | 3118 پست
سلام، پیشاپیش عذر میخام که از بحث اصلی خارج میشم ،واقعیت من تصمیمم برای خرید ماشین ظرفشویی قطعی شده ...

یه کلیپی توی اینستا دیدم که میگفت ماشین ظرفشویی مثل لباسشویی نیست تسمه داشته باشه فقط ابکشی میکنه مهم اون قرصیه که استفاده میکنی. نمیدونم چقدر درسته. من اسنوا دارم وراضیم

لطفالایک نکنین. 
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کلکسیون سکه واسکناسنایلون ها وپاکت های اضافه✅️✅️✅️بیکار بودم الان گذاشتم

هیچکدوم 😣 تازه کمبود پاکت هم داریم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، پیشاپیش عذر میخام که از بحث اصلی خارج میشم ،واقعیت من تصمیمم برای خرید ماشین ظرفشویی قطعی شده ...

چند وقته داشتم در مورد مارک یخچال تحقیق میکردم آخرش انتخابمون دوو شد در این بین ماشین ظرفشویی هم اگه توان مالیشو دارین اول بوش و الجی ( تو بازار موجود هست الکی میگن فیکه و دیگه نمیاد) و بعدش دوو‌. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلاااااااام برید کنار من اومدم😃🏃‍♀️🤸‍♀️

پبش به سوی زندگی مینیمالیستی🥳🥳

اسی من همه تمرین ها و توصیه هاتو خوندم عالی و کاربردی بود 😃 بزودی شروع میکنم

میشه یکی منو راهنمایی کنه 🧐 دوست دارم بیشتر بدونم  

پس یه مدت جمع کن بزار انباری ..تا دم دست نباشه دختر منم دو سالشه .خودم فقط به عروسک براش گرفتم بقیه ...

ممنون عزیز حدود دو سه بسته جمع کردم گذاشتم بالای کمد ولی اینایی که میگم خیلی بزرگن🫠🫠

تولدش مبارک باشه عزیزم 💕به نظرم فعلا از اتاقش جمع کن بذار مثلا بالای کمد دیواری به مرور زمان یکی یک ...

ممنون عزیز سلامت باشین 🩷‌ بله با یه سری از اسباب بازی هاش اینکارو کردم ولی اینا خیلی بزرگن 

اگر تهرانی ببر بیمارستان مرکز طبی. یا بیمارستان رجایی بهش اطفال که عمل قلب شدن ....اهدا کن.

ممنون عزیز از پیشنهادتون یه کم دخترم بزرگ شه بتونه تصمیم بگیره حتما با هم میریم این کارو انجام میدیم 😍😍😍

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کلکسیون سکه واسکناسنایلون ها وپاکت های اضافه✅️✅️✅️بیکار بودم الان گذاشتم

سکه و اسکناس نداریم چند تا سکه هست هر سال برای سفره هفت سین استفاده میکنم !!

نایلون های خرید معمولی رو برای سطل های سرویس بهداشتی ها استفاده میکنم چون دخترم فعلا پوشک استفاده میکنه نایلون زیاد مصرف میشه !!! 

پاکت کادویی خیلی داریم خیلی🫣🫣🫣🫣🫣 هرکس برای دخترم هدیه میاره میزاره داخل پاکت منم داخل هم گذاشتم ، گذاشتم تو کشو جایی کادو ببرم استفاده میکنم ! 

دوستان سلام خیلی بهتون فکر میکردم و دلم براتون تنگ شده بود کلا سرم شلوغ بود خیلی به یه کاری که شروع ...

موفق باشی عزیزم 😍 ❤️ 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلاااااااام برید کنار من اومدم😃🏃‍♀️🤸‍♀️پبش به سوی زندگی مینیمالیستی🥳🥳اسی من همه تمرین ها و توصی ...

سلام خوش اومدی عزیزم تاپیک قبلی رو تا صفحه ۲۰ بخون معنی و مفهومش دستت میاد ❤️

تاپیک مینی‌مالیست شدن یعنی چی

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ممنون عزیز حدود دو سه بسته جمع کردم گذاشتم بالای کمد ولی اینایی که میگم خیلی بزرگن🫠🫠

بفروش، فکر کنم قیمتشون زیادم باشه که میتونی باهاش یک تیکه طلا بگیری

بحث امروز در مورد چیه عزیزم ؟ شما خوبین عزیزم ؟

ممنون عزیزم خوشحال که دوباره به جمعمون برگشتی🌹✨️

دخترآفتاب عزیز یه لیست از وسیله های اضافی که میشه خروجی داد برامون نوشته ما هم طبق اون لیست هر روز در مورد یکیش حرف میزنیم اگه هم نیاز به پاکسازی داشته باشه اینجا میگیم شادی جان زحمت میکشه هرروز یه موضوع رو طبق لیست میذاره برامون مثلا برا امروز کلکسیون سکه و اسکناس ،پاکت های اضافی و نایلون های خرید هست

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

یه دستور اشپزی دیشب درست کردم امروز دستورش نوشتم

فیلم واسکرین شاتش پاک کردم.

دلم هدبند مو می خواد بهاره رهنما تو برنامه بفرمایید شام استفاده کرده بود خوشم اومد

نمی دونم بگیرم استفاده می کنم یا می افته گوشه کمد

کسی داره استفاده کنه؟

بگما با استایل کلاسیکم کاملا در تضاده

شادی صدام کنید