2777
2789

دلم میخاد یه تکیه گاه داشته باشه
کسی که منو بگردونه
باهم باشیم بگیم بخندیم
آه
متاهلی خیلی خوبه نه؟

کاربری دست ٣ نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها من ابروهامو بد برداشتم قسمت پیوندی و تاج ابرو بار اولم بود کلا تمیز میکردم ابرومو بازم رشد میکنه بتونم درستش کنم یا ریدم؟😂🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

متاهلی اینش سخته که دلت خوشه درست تموم شد ولی دوباره باید با بچه ات پاشی بری مدرسه درس بخونی

دخترم امتحان داره الان باید بیدارش کنم درس بخونیم😬

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

اون آدم باید خودت باشی 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزم متاهلی هم فراز و نشیبای خودشو داره

دیگه از تاپیکای خانومای متاهل باید دستت اومده باشه ک زندگی مشترک چطوره

ی وقتایی خوبه و پر از عشق

ی وقتاییم دوس داری خفه ش کنی بس رو اعصابته

زندگی متاهلی، همه چیزش مشترکه

از درد و خوشحالی گرفته تا بی پولی و مریضی و....

ی عالمه هم مسئولیت گردنته

خوشی و گردش هست ولی اینا ی بخش کوچیکی از زندگی متاهلیه

دیگه دختر خونه نیستی ک راحت از کنار خیلی از مسائل بگذری بگی ب من چه! مامانمم ک هست

اینجا فقط خودتی!

فکر نکن متاهلی بهشته

سعی کن از مجردیت لذت ببری تا ب وقتش ازدواج کنی

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

یه روز متاهلی رو به همه مجردیم نمیدم با اینکه مجردی خیلی خوبی داشتم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد