aazadraha مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1493 عنوان بیاین بگین کدوم ارکتایپ شخصیت هستین | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 40 پست ؟ امروز | 09:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2292 بهت حسودی کزدم من فقط پرسفون وکمی افرودیت ارکتایپ شخصیت مگه حسودی کردن داره😶🤣پرسفون اوج جذابیته و زنانگیهمن دوستم پرسفونه حتی از من جذاب تر و زنانه تره امید بذر هویت ماست 💚🌱
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1493 ارکتایپ شخصیت مگه حسودی کردن داره😶🤣پرسفون اوج جذابیته و زنانگیهمن دوستم پرسفونه حتی از من جذاب تر ... اعتماد به نفسم کمع خودمو بی اذزش میبینم دلرم میزارم منو بی ارزش کنن
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2292 پرسفون تنها ارکتیاپیه که ملکه میشهو درضمن ما همه ی ارکتایپا رو با درصدای مختلف داریمپس فقط دوتا نداریدرصد بقیشو باید به دست بیاری امید بذر هویت ماست 💚🌱
aphrodite102 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 545 🥺کاشکی تو بودم دارم به خودم اسیب میژنم جذب کدوم ارکتایپ میشی ببین هر کسی ژنتیکی و بر اساس عوامل محیطی یه سری شخصیت های خاصی تو وجودش داره ولی اگر روی خودت کار کنی میتونی خیلی جابهجاشون کنی
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5894 ارکتایپ ها خیلی وجهه علمی ندارن از نظر روانشناسی و بیشتر بر اساس فکت های خاله زنگی که یونگ بزرگوار تفسیر کرده بنا شدن!توی همین سبک نظریه های شخصیت شناسی عمومی mbti فکت علمی بیشتری پشتش هست من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1493 پرسفون تنها ارکتیاپیه که ملکه میشهو درضمن ما همه ی ارکتایپا رو با درصدای مختلف داریمپس فقط دوتا ندار ... ن بدست اوردم فک کنم ۴تا داشتم کلا و اون دوتای دیگه در حد چند دزصد
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1493 پرسفون تنها ارکتیاپیه که ملکه میشهو درضمن ما همه ی ارکتایپا رو با درصدای مختلف داریمپس فقط دوتا ندار ... الان فقط اسیب پذیرم دارم میزارم سواستفادع کنه
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2292 بچه ها کمک میکنین یه ارکتایپ رو جذب کنم ؟ ارکتایپ جذی کردنی نیست😶من نمیدونم این واژه جذب رو کی انداخت تو دهن ملت سرویس میکنن خودشونو ارکتایپت باید تقویت شه مثلا تویی که پرسفونی باید ارتمیست تقویت بشه امید بذر هویت ماست 💚🌱
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1493 ارکتایپ ها خیلی وجهه علمی ندارن از نظر روانشناسی و بیشتر بر اساس فکت های خاله زنگی که یونگ بزرگوار ت ... میدونم دقیقا ولی برای من خیلی درست بود
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1493 ارکتایپ جذی کردنی نیست😶من نمیدونم این واژه جذب رو کی انداخت تو دهن ملت سرویس میکنن خودشونو ارکتایپت ... ن جذب یعنی جذب مرد 🤣🤣
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2292 ارکتایپ ها خیلی وجهه علمی ندارن از نظر روانشناسی و بیشتر بر اساس فکت های خاله زنگی که یونگ بزرگوار ت ... اتفاقا اصلا خاله زنکی نیست اگر درست تست بدی به نظرممیتونی جنبه های شخصیتت رو بشناسیMBTI هم عملا تو دل ارکتایپا هستن امید بذر هویت ماست 💚🌱
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2292 الان فقط اسیب پذیرم دارم میزارم سواستفادع کنه خب پس داری اگاهانه میکنی دیگهاسیب پذیر نیستیداری اجازه میدی اون ادم اگاهانه بهت اسیب بزنه امید بذر هویت ماست 💚🌱
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1493 خب پس داری اگاهانه میکنی دیگهاسیب پذیر نیستیداری اجازه میدی اون ادم اگاهانه بهت اسیب بزنه اره چون لحسلس بی ارزشی میکتم یکم پچیدست درخواست بدم قبول میکنی