2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 84070 بازدید | 3029 پست
ممنون گلم. پس بوش زیاده تو اپارتمان نمیشه استفاده کرد 🙃

اونقدر بوش شدید نیست حتی بعد شسته شو (یعنی ۵ دقیقه بعد بوش میره)

روغن مورچه هم من شنیدم رو نوزاد جواب میده

برای خودتون روغن رازیانه جوابگوء

تاپیک رفع موهای زائد و بخون حتما

ولی در کل لیزر بهتره 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@هیدوا‍ هیدوا جان شما قبلا راجع به نوره زرنیخ دار صحبت کرده بودین. میخواستم بدونم. نوره موقع استفاده ...

بله بو داره 

و این بو هم برای مغز فواید داره 

روغن رو تابحال استفاده نکردم همون نوره عالیه 

❌لایک❌
سلام، پیشاپیش عذر میخام که از بحث اصلی خارج میشم ،واقعیت من تصمیمم برای خرید ماشین ظرفشویی قطعی شده ...

بوش اصل ساخت المانی اگه گیرت بیاد عالیه 

من یونیوا گرفتم راضیم 

❌لایک❌
نه خوشگلم اون موقع که شما بودی من هنوز با تاپیک اشنا نشده بودم فقط پست هاتون و خوندم 😁❤️

عزیز  دلم ، از آشنایی خیلی خوشحال شدم ، کلا کیف میکنم از دیدن خانم یا آقای مرتب و مینیمال   

دوستان سلام 

خیلی بهتون فکر میکردم و دلم براتون تنگ شده بود کلا سرم شلوغ بود خیلی به یه کاری که شروع کرده بودم و نیومدم ، اما خاطرات خوبی داشتم از دو سال پیش قبل از عید که کنار هم بودیم .

الان هم تک تکتون رو چه قدیمی ها چه بچه های جدید رو می بوسم و براتون آرزو میکنم همیشه شاد وسلامت باشید .

هایدی و هیدوا جان ممنونم 

❌️خروجی: سه تا شال

یه زرد که خیلی پوشیدمش

سبز که میگن بهم نمیاد رنگش!

یه طرحدار که هم رنگش خوب نیست و هم جنسش

تعداد شال هام هنوز زیاده، کم کم میذارم خروجی

دوستان سلام خیلی بهتون فکر میکردم و دلم براتون تنگ شده بود کلا سرم شلوغ بود خیلی به یه کاری که شروع ...

خوش برگشتی عزیزم

اگر فرصت داشتی خوشحال میشیم باز کنارمون باشی و از تجربه هات بگی 🌸

خوش برگشتی عزیزماگر فرصت داشتی خوشحال میشیم باز کنارمون باشی و از تجربه هات بگی 🌸

حتی یادمه یه جا سیب زمینی داده بودی نجار برات درست کرده بود که عکسش رو میخواستی بفرستی برای دوستان   

در مورد بحث امروز پاکت هدیه و پول قبلا داشتم که استفاده شده در حال حاضر تو خونه نداریم

سکه اینا هم نگه نمیدارم

کیسه های خرید اونایی که جنسشون خوبه نگه میدارم نیازم میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کلکسیون سکه واسکناسنایلون ها وپاکت های اضافه✅️✅️✅️بیکار بودم الان گذاشتم

سکه که ندارم ولی اسکناس یه چند تایی پدر بزرگم بهم داده بود که یادگاری نگه داشتم

پاکت پول چندتا داریم که برای هدیه ست

نایلون های خرید هم برای سطل زباله استفاده میکنیم.

نهال🌱