2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 82142 بازدید | 2954 پست
سلام سلام نبودم مدتی خانوادم اومده بودن همش درگیر بودم 😍 از اون ورم ۵ شنبه تولد دخترم بود درگیر تدا ...

پارسال تو پاکسازیام یسری رو دادم به به خانواده کم بضاعت که بچه کوچک دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لوازم هنری نداریم در حد چند تا کاغذ رنگی و دو تکه نمد و چند تا روبان اونم نگه داشتم برای دخترم ماسک اینا درست میکنم ! یا برای تولد ها چیزی بخوام درست کنم ! 

تقویم هم نداریم ! یه تقویم چوبی عمری دارم تو آشپزخونه.  

پارسال تو پاکسازیام یسری رو دادم به به خانواده کم بضاعت که بچه کوچک دارن

آخه دختر من تازه دو سالش شده قدرت تصمیم گیری نداره که ببینم دوست داره خروج بدم یا نه از اون ورم بیشترشون رو خانواده ی همسرم براش گرفتن همه نو و با کیفیته میگم ناراحت میشن یه وقت🫣🫣

سلام سلام نبودم مدتی خانوادم اومده بودن همش درگیر بودم 😍 از اون ورم ۵ شنبه تولد دخترم بود درگیر تدا ...

من میدم به بچه هایی که میان خونمون ... بالای پنجاه تا از مجردیم داشتم و رد کردم. فقط چندتا نگه داشتم .

من لوازم هنری ندارم چون اهل کارای هنری نیستم

تنها هنرم شغلمه که اونم ابزارش دیجیتاله انباشتگی‌هاشم دیجیتاله 

واسه همین گفتم پاکسازی لپ‌تاپم خودش یه هفته زمان میبره 😵‍💫

جوونیام یه دوره خیاطی رفتم دیدم علاقه ندارم همون موقع وسایلشو بخشیدم به یکی که تو مدرسه رشته طراحی و دوخت انتخاب کرده بود

یه دونه کاغذ کادو کاهی بدون طرح با یکی دو متر نخ کنفی دارم که بخوام هدیه غیر نقدی ببرم جایی ازش استفاده میکنم ولی اغلب هدیه نقدی میبرم مگه اینکه دقیقااااا بدونم طرف چی نیاز داره

آخه دختر من تازه دو سالش شده قدرت تصمیم گیری نداره که ببینم دوست داره خروج بدم یا نه از اون ورم بیشت ...

پس یه مدت جمع کن بزار انباری ..تا دم دست نباشه 

دختر منم دو سالشه .خودم فقط به عروسک براش گرفتم بقیه کادو بود ..یسری جنسشون خوب نبود یسری رو انگاری دختر نمیپسنده و سلیقش نیست اونارم امسال میدم بره 

سلام

کانال آموزش خیاطی بصورت رایگان  زدم با کلی ایده و ترفند و مدل همراه با گروه رفع اشکال خیاطی، تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

موضوع صجبت امروز✅️✅️✅️لوازم هنری تاریخ گذشته،بلا استفاده✅️✅️✅️

لوازم هنری زیاد دارم،از کاموا گرفته تا نمد و چرم و مقوا و کاغذ رنگی و ...

نمیتونم خروجی بزارم چون بچه مدرسه ای دارم و هر موقع فکر میکنم اینا لازم نیست،از طرف مدرسه یه کاردستی باید درست کنم و لازمم میشه😄

مثلا همین امروز با مقوا، سیخ چوبی جوجه (امیدوارم اسمشو درست گفته باشم🥲), کاموا ،کاغذ رنگی یه کاردستی درست کردیم برد مدرسه

هیدوا جان یه سوال داشتم ازتون شما که برای کار خونه کمکی میارین چه کارهایی رو بهش میگین اتجام بدن؟من میخوام ماهی یکبار یا دوبار برا نظافت اساسی خونه کمکی بیارم ولی نمیدونم چرا حس میکنم خجالت بکشم کاری بهش بگم انجام بده.چون بدنم بعد جراحی دیگه طاقت کارهای زیاد رو نداره .زود مریص میشم برا همین حس میکنم دستمال کشی و جارو کشی اساسی کمک نیاز دارم.یا الان امروز حموم رو اعلا شویی کردم ولی خیلی اذیتم الان.

دیشب بسته اینترنتم تموم شد تاالان که نیاز داشتم نخریدم عوضش گوشیوپاکسازی کردم. 1371مورد تماس پاکسازی ...

منم وقتی بسته م تموم بشه یه چند روزی نمیگیرم و گوشیمو پاکسازی میکنم 

خیلی حس خوبی داره 

دوتا روزه و یه روز نمازمو تو روزهای گذشته به جااوردم 

ممنونم ازت شادی جان که انگیزه میدی 💫✨💫

❌لایک❌

خروجیای امروزم: 🗑️🗑️

❌مانتو مهد دخترم(شلوارش رو تو خونه و مقنعه اش رو مدرسه میپوشه الان)

❌یه بلوز دخترم که دوسش نداشت و همیشه با دعوا میپوشید🤨

❌شلوارک دختر کوچیکه ام که کهنه شده

❌ عروسک خروس که کسی بهش توجه نمیکرد

❌ تیشرت خودم که ۱۳ سال تابستونا پوشیدمش آخخخخخ نگفته و خیلیم دوسش دارم جنس باحالی داره ولی دیگه خجالت میکشم بپوشمش😅

❌مانتو تابستونی که اینترنتی خریدم و جزو خریدای اشتباهم بود چون بدون پرو خریدم مناسبم نبود