2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 71195 بازدید | 2618 پست
کسی هیت توی تاپیک بامن بیاد رژیم چاقی بگیریم😂😂بخاطرشیردهی فکرکنم به پنجاه کیلورسیدم☹️

شما هم بیا تاپیک لاغری اونجا کمکت میکنیم چاق بشی😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دعوت کنید 3 ماه تا عید مونده حداقل یه ده کیلو کم کنیم

دوستان تاپیک زدن شما هم بیا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15074109/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%88%D8%B2%D9%86?postId=363419664

دوستای گلم چندصفحه اخیر پست هامون یک خطی شدن. به نظرم بهتره توی تعداد پست ها مینیمال بشیم و ترجیحا پ ...

برای اینکه تعداد صفحات بره بالا و تاپیک بروز بشه اینجوری پست میذاریم تا اعضای جدید ببینن و بهمون اضافه بشن

ولی پیشنهاد خوبی بود موافقم👏❤️

❌❌❌❌لیست وسایل قابل پاکسازی آشپزخانه:🌿آبمیوه گیری و یا مخلوط کن بدون استفاده🌿ابزارها و وسایل آشپزی ...

آبمیوه گیری رو خیلی دیر به دیر استفاده میکنیم ولی سعی میکنم از این به بعد روتین استفاده کنم

مخلوط کن هم یه قطعه اش نیاز به تعمیر داره منتظرم بابام اون قطعه رو بگیره البته یکی دو هفته پیش استفاده کردیم

❌نتیجه: خروجی نمیرن

بچها منم قبلا هر بار لباس تو خونه ای میدیدم میخریدم یعنی بعضیا شاید ماهی یبارم نمیپوشیدم بعد میدیدم نو مونده دلم نمیومد ردش کنم شاید دو سه سال داشتم وقتی میدیدمشون عصبی میشد خب چرا کهنه نمیشن بندازم 😁اومدم همرو ریختم فقط ۴ تا ست تو خونه ای برای این فصل گذاشتم بپوشم روزی یبار دوش میگیرم لباس عوض میشه خب تا عید هر چهارتا ست کهنه میشه و میره خروجی برای عید چهاریا پنج ست دیگه میخرم پنج شش ماه میپوشم همشون میرن خروجی ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

خروجی 

یکی از لیوان چینی ها شکست پسرا زنگ زدن که مامان لیوان رو شکوندیم گفتم اشکال نداره فقط جارو بزنید و بذاریدش تو یک تکه کاغذ 

پسر بزرگم گفت داداش داره برای لیوان عزاداری می‌کنه 🤕🥴

دیگه منتظر مونده عزاداری تموم شه اثرات شکستگی رو پاک کنه

پسر بزرگم بلده تمیز کاری و جمع کردن رو و خیالم از آسیب نزدن به خودشون راحته

ققنوس

دوتا مینی بوفه دارم قفلش شکسته بود دیروز تعمیر کردیم وتو هال گذاشتیم ۶ تکه وسیله از کابینت گذاشتم مینی بوفه ها

هنسرمم انقدر خوشحال شد همش می گفت خونه پر شد قشنگشد

شادی صدام کنید

پس در کنار گزارش هامون هر روز با لیست دختر افتاب پیش می ریم هرشخصی هم نبود بعدا که اومد بگه

❌️❌️❌️اب میوه گیری یا مخلوط کن❌️❌️❌️

من آب میوه گیری دیر به دیر استفاده می کنم ولی اون جوری نیست که بگم اضافه است لازمه که تو خونه باشه

مخلوط کن اگه منظورتون اون که پارچ داره مرتب استفاده می کنم.

شادی صدام کنید

سلام دوستان

چه بحثای خوبی تو تاپیک بوده من سر نزدم ب تاپیک حیف🫤

خروجی های ما کلا بازیافتی هستن و زباله های خشک.زباله های تر هم خشکاله میشن.

دیروز و پریروز یه لیوان و یه پیشدستی شکست

یه سبد حسیری تاشو داشتم جای روزنامه ست به اصطلاح،اونم پسرم زحمتشو کشید شکستش.

خیلی دلم میخواد پاکسازی عمقی کنم مثلا اسباب بازیا یه مقداریش شکسته پسرم دل نمیکنه

یا وسایل انبار دوست دارم بفروشم فعلا شرایطش نیست.

یه سری وسیله باید تعمیر بشن

کلی کار عقب افتاده دارم،حال روحیم خوب نیست ذهنم خیلی اشفته ست.

مثل کاربر فیگی که گفتن یه سری ها باعث رنجش ادم میشن قابل حذف هم نیستن،منم دقیقا تو همین شرایطم😪😪😪

دوست دارم پیش تراپیست برم ولی شرایطشو ندارم موندم ....

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
پس در کنار گزارش هامون هر روز با لیست دختر افتاب پیش می ریم هرشخصی هم نبود بعدا که اومد بگه❌️❌️❌️اب ...

ابمیوه گیری من ازین مدل های ۴ کاره س

از ابمیوه گیرش فقط برای گرفتن آب هویج استفاده میکنم

از آسیابش زیاد استفاده میکنم

از خوردکنش اصلا استفاده نکردم! مخلوط کنش هم همینطور

چون گوشتکوب برقی هم دارم به جای مخلوط کن ازون استفاده میکنم دم دستی تر و راحت تره برام

به جز این یه آب مرکبات گیر هم دارم که تو زمستون زیاد استفاده میشه

ولی در کل اگر برگردم عقب یه ابمیوه گیری جدا و یه آسیاب کوچیک جدا میگیرم که موتورش هم یکی نباشه

پس در کنار گزارش هامون هر روز با لیست دختر افتاب پیش می ریم هرشخصی هم نبود بعدا که اومد بگه❌️❌️❌️اب ...

آبمیوه گیری رو برای آب هویج و آب سیب  استفاده میکنیم 

تو هوای سرد خیلی کمتر ولی هوا که رو به گرما بره تو مهمونیا حتما آب هویج بستنی سرو میکنم

مخلوط کن با غذاساز و آسیاب موتور مشترک داره و از هر سه تاشون خیلی زیاد استفاده میکنم 

بیشترین استفاده رو از غذاساز دارم

ققنوس