2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76466 بازدید | 2787 پست
فکر خوبیه ولی هر جور فکر میکنم دوسشون دارم 😓 نمیدونم چرا نمیشه ازشون دل کند بزار باشه یه چند وقت بع ...

اگه تونستی برسون دست یه عروس که توانایی مالی نداره اینجوری بازم استفاده میشه 

لباسایی که بغل سطل زباله میذاریم ممکنه بیوفته دست معتادایی که لباس دست دوم میفروشن .لباس عقد حیفه استفاده نشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

الهی شـــــکر بابت وجوداین تاپیک 😍امروز کمی بیشتراستراحت کردم پاشدم یک نظمی به خونه دادم ی جارو کشی ...

از این ساک های رخت خواب بگیری چی؟ میذارن تو اون مرتب میشه 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تونستی برسون دست یه عروس که توانایی مالی نداره اینجوری بازم استفاده میشه لباسایی که بغل سطل زبال ...

عزیزم مال ده سال پیشه و دیگه از مد افتاده ولی برای لباسا راس میگی معتاد زیاد داره شهرمون از مادرشوهرم پرسیدم گفتن یه خانواده نیاز مند میشناسن باید ادرس بگیرم امشب ببرم براشون سعی میکنم مواد غذایی هم تو خونه دارم براشون بزارم اینجوری بنظرم بهتره اخه روم نمیشه فقط لباس.. هوا سرده گفتن چندتا بچه قد نیم قد دارن و پدر خانواده بیماره تونایی کار کردن ندارن صد در صد مواد غذایی هم نیازشونه 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

اخ جووووون مرسی هونامیک جان ک تاپیک و نو نوار کردی خیلی جلو رفته بود و حس خوبی نمیداد ب آدم

من منتظر ی تعطیلی چند روزه ام ک بیوفتم ب جون اتاق خواب 

حس میکنم ی کوله پر لباس خروجی داره با اینکه ریز ریز تو این یکی دوماه اخیر دادم خروجی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
عزیزم مال ده سال پیشه و دیگه از مد افتاده ولی برای لباسا راس میگی معتاد زیاد داره شهرمون از مادرشوهر ...

خدا خیرت بده❤️

دوستان ی نکته ای بگم 

من خیلی تو تاپیک قبلی دیدم ک لباس های کهنتون رو دستمال میکنید و باهاش خونه رو تمیز میکنید 

لطفا این کار رو انجام ندید چون طبق قانون جذب  باعث تنگدستی و فقر و ایجاد مشکل میشه تو زندگیتون چون این پیام رو داری ب کائنات و ناخوداگاهت میدی ک من با ارزش نیستم

یه دستی به سر وروی خونه کشیدم

✅️دو سوم اسباب بازی های دخترم جمع کردم گذاشتم بالای کمد دیواری

❌️سه جفت کفش ودوجفت دمپایی داره که اندازه اش نیست وهدیه است همه گذاشتم بالای کمد دیواری

برای افرادی مثل ما بهترین هدیه همون وجه نقد 

چند تا ایتم از لباسای خودم گذاشتم تو چمدون زمان میدم بهشون یا می پوشم یا می ذارم خروجی

ولی لباسای خونگی وبیرونی ومجلسی خودم کاملا مناسب وراضی ام.

کلا مرتب چمع وجور کردم خروجی ندارم

شادی صدام کنید

دوستای عزیزم مشابه این ماهیتابه تو سرویس چدن من بود 

من ماهی درسته سرو نمی کنم 

ماهیتابه فعلی ام که خراب بشه به اجبار این ماهیتابه استفاده می کنم که استفاده بشه واز دور خارج بشه

بعد یه جدید جایگزین می کنم

شادی صدام کنید

زیر سینک وپنتری مرتب کردم مجموع اش ۱۵ دقیقه زمان برد.

من سالی یکبار کابینت ها اساسی تمیز می کنم که برای امسال انجام دادم.

در واقع یک بخش از خانه تکانی سالانه ام انجام شد.

در بقیه روزای سال هفتگی کابینت ها تمیز ومرتب می کنم.

پنتری ام همون هفتگی مرتب می کنم نیازی نداره کلا بریزمش بیرون

شادی صدام کنید
دوستان ی نکته ای بگم من خیلی تو تاپیک قبلی دیدم ک لباس های کهنتون رو دستمال میکنید و باهاش خونه رو ت ...

این یخورده با اموزه های اسلام تضاد داره

چون لباس نیست که به ما ارزش میده اونم لباسی که کهنه اس

بعد چون نمیخوایم اسراف بشه و زباله تولید بشه دستمال بشن بهتره ثوابم داره😁

این یخورده با اموزه های اسلام تضاد دارهچون لباس نیست که به ما ارزش میده اونم لباسی که کهنه اسبعد چون ...

از نظر قانون جذب گفتم و فنگشویی گلم

تو اسلام هم گفته شده جارو کردن با لباس باعث فقر و تنگدستی میشه (فکر میکنم منظور از جارو کردن همون تمیز کردن باشه)

لباس قبلا تن شما بوده و وقتی با همون لباس خونه رو تمیز میکنی داری ب ذهنت نشون میدی ک من فقر دارم و ب خاطر  استفاده نکردن از دستمال آشپزخانه و نظافت ک برای این کار هست ومیشه دوباره شست دارم از لباس تنم استفاده میکنم

سلام به همه عزیزان. من مدت طولانی هست که تو نی نی سایت فعال نیستم. امروز که دیدم تاپیک داره نونوار میشه میخوام این لیست پاکسازی رو براتون بذارم. 

این لیستی هست که خودم طبق یه ویدئو تو یوتیوب درست کردم و تو گروه مینیمالیستی خودمون هم بارها باهاش چالش پاکسازی داشتیم. تکه تکه میذارم. امیدوارم به دردتون بخوره

❌❌❌❌لیست وسایل قابل پاکسازی آشپزخانه:

🌿آبمیوه گیری و یا مخلوط کن بدون استفاده

🌿ابزارها و وسایل آشپزی عجیب و غریب (مثلا انواع رشته کن سبزیجات، کاترهای مختلف، خردکن های دستی برای مصارف خاص، پفیلا ساز، تخم مرغ پز،.... کلا منظورش هر چیزی هست که استفاده ش برای مواقع خاصی هست و عمومیت نداره)

🌿ابزارهای آشپزی که ازش دو تا داریم و یکیش طبیعتا استفاده نمیشه

🌿مگنتهای یخچال

🌿ماگ مسافرتی و فلاسکی که چکه میکنه یا خرابه

🌿قابلمه ها و تابه های سایز خیلی بزرگ یا خیلی کوچک که کاربرد ندارن

🌿 وسایل آشپزخانه که برای روز مبادا نگه داشتیم و سال به سال استفاده نداره

🌿 سینی اضافه برای کیک و فر 

🌿کتابهای آشپزی

🌿بانکه های بی استفاده

🌿گلدان اضافی

🌿چاقوهای ارزون و بی کیفیت که به هیچ دردی نمیخوره

🌿بطری های آب اضافی یا خراب

🌿کبریت بدون استفاده

🌿ظروف ترک خورده یا شکسته

🌿جایخی های اضافه یا خراب

🌿نی پلاستیکی

🌿نی های چند بار مصرف اضافه (استیل و یا شیشه ای)

🌿ماگهای اضافه یا رنگ پریده و ترک خورده

🌿قاشق و کارد و چنگال اضافه یا ناقص

🌿 ظروف چینی بدون کاربرد

🌿اسکاچ و اسفنج ظرفشویی خراب و کهنه

🌿ظروف در دار ناقص (مثلا درش سالمه و ظرفش خرابه اما درش رو نگه داشتین)

🌿قاشق و چنگال یکبارمصرف 

🌿برگه منو و تبلیغات رستوران ها

🌿 دستمال و حوله های کهنه و بی رنگ و رو

🌿زیربشقابی

🌿ادویه های بی استفاده

🌿خوراکی های تاریخ گذشته

🌿 خوراکیهایی که امتحان کردین اما دوست نداشتین مثل سس ها یا ترشی ها و ..

🌿آبنبات های قدیمی

🌿مواد غذایی که مدت زیادی تو فریزر مونده