2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 71242 بازدید | 2621 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شبتـــــون بخیر💖امــــروز ی سره سرپا بودم پخت وپز بیشترش ورسیدگی به دخترم خیلی تب تندی داره 😔کلی ظ ...

خدا بهش سلامتی بده به شما هم قوت مضاعف 😁❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستان من گفتم ی سرم شستشو دارم پلمپ استفاده ای داره؟؟ 2تا هم ضدعفونی کننده دست برپایه الکل استفاده ...

سرم شستشو بینی ؟ 

ضد عفونی رو مامان من هنوزم استفاده میکنه بخاطر وسواس و اینا🤕

من باهاش گوشی تمیز میکنم بعضی وقتا برای ضد عفونی وسایل استفاده میکنم (مثل موچین و قیچی) 

عزیزم ممنونم الهی آمین🙏🏻😘لباس زیربالاتنه من هرچی گرفتم وبادست وآب سردم شستم بازسریع فنرش میزنه بی ...

بدون فنر بخر 

من نوجوون بودم همش فنر دار میخریدم اون بیچاره ها همش زخم بودن از بس فنر میرفت تو پوستم😅😑

♻️یه قانون خوب برای نظم و برنامه ریزی

قانون دو دقیقه👈 طبق این قانون شما حق ندارید کارهایی که انجام آنها کمتر از دو دقیقه به طول می‌انجامد را پشت گوش بیندازید.

🔸 به طور مثال:

☘شستن بشقاب غذایی که خورده‌اید

☘مرتب کردن روتختی پس از بیدار شدن

☘آویختن لباس از چوب‌رختی

☘مسواک زدن

☘شستن دست و صورت پس از رسیدن به خانه

🍃انجام دادن این کارهای ساده و دو دقیقه‌ای کمک می‌کند تا خانه و زندگیتان همیشه مرتب باشد و بدنی سالم داشته باشید🍃

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

♻️یه قانون خوب برای نظم و برنامه ریزیقانون دو دقیقه👈 طبق این قانون شما حق ندارید کارهایی که انجام آ ...

ومنی که برای شستن ظرف تنبلم روزی یبار میشورم میزارم خوب سینکام پر بشن🤦‍♀️

مثبت اندیش😇

یه تشکر جانانه بکنم ازهیدوای عزیز بخاطر قرص ظرفشویی فینیش. این یکساله همش برندای ایرانی استفاده میکردم ولی اینسری دیگه رفتم فینیش خریدم واقعازمین تااسمون بود. فقط یه سوال ماتوی یه شهر مرزی هستیم که ادعاشون میشه قیمتاشون خیلی مناسبه الان من 72تایی سری جدیدشو گرفتم 650تومن. دوستانی که شهرای دیگه هستن باقیمتای شهرخودتون مقایسه کنین ببینم واقعا اینجاارزونه؟ 

لطفالایک نکنین.