2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76126 بازدید | 2769 پست
دوستان مینی مالیستی یه مشورت بدین لطفا برای سالن به عرض ۴ و طول ۸ یک عرض ۴ (پرده خوری ) تصور کنید چن ...

پذیرایی منم همین حدوده. یکدست مبل کافیه. ناهارخوریم اگر نباشه بهتره یانهایت اوپن یاجزیره رو بعنوان ناهارخوری درست کنین چون شلوغ میشه

لطفالایک نکنین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یخچال رواعلاشویی کردم برررق افتاده😍خروجیشم یه ظرف ارده بی کیفیت که تاریخش تموم شده وبایدونه اقل جایگزین کردم ویه کوچولو ماست توی کاسه پلاستیکیش خراب شده بود

الان یخچال درمینیمال ترین حالته ومن چقدرزحمت کشیدم تابه اینجا برسه الان حس میکنم خالیه😂

همش زیرسراینستاس😬

لطفالایک نکنین. 

وسایل الکترونیکی

یه تبلت قدیمی

یه ام پی تری پلیر

یه گوشی نوکیا قدیمی

یه باند 

یه ماهواره که رو پشت بومه و اصلا نمیدونم سالمه یا نه

هیچکدوم لازممون نیستن ولی همسرم نمیذاره بذارم خروجی

نهال🌱

امروز یکی از مشتریامون ک باهم سلام و احوال پرسی داریم گفت که  یه خانواده نیازمند می‌شناسه اگ لباس و اینا داشتی بده.. گفتم چ خوش موقع گفتی اتفاقا یه تعداد دارم مرتب کنم می‌فرستم برات که بدی بهشون ..در خلال صحبتاش گفت هرچی بود بده . سه تا بچه دارن و اینا ...و من با خودم گفتم خوب شد همسرم  مقدار زیاد برگه  زردآلو خریده مطمنا همش خورده نمیشه ی کیلو ازونا جدا کردم   به همراه ی کیلو گردو  ..و یادم افتاد چای از شمال زیاد خریدیم  یه مقداری ازون جدا کردم  که همرا ه لباسا بدم بره ..

چند تا مداد و دفتر سیمی هم داشتم که قبلا گفتم معلم پسرم گفته سیمی نباشه اونا رو هم میدم 

دوست عزیز بستگی به فصل داره

مثلا فصلی که بامیه هست

فصلی که البالو هست

فصل به وانجیر برای مرباهاشون

فصل دلمه

آش

هر فصلی غذاها ودسرها واش ها ومرباهای خودش داره

الان که دارم می نویسم تو فریزر گوشت مرغ

یه قلم

سبزی قرمه‌برای یه وعده

لوبیا سبز چون در همه فصل ها نصرف داریم

سیر داریم

شادی صدام کنید

یه سر به کیف مدارک زدم برای پاکسازی دوره ای

خروجی:

دوتا پاکت پول که مناسب نبودن

دوتا کاغذ کادو که کمی کهنه بودن

عکس از سرم برای جراحی بینی

دفترچه یکی از حساب هام که ازش برداشت وواریز سالهاست که ندارم.عابر بانک اش هم دارم دور بندازم به نظرتون حتی رمزشم یادم نیست؟

احتیاجی ام به این حساب ندارم.

فاکتور طلایی که فروختم

یه پاکت هدیه

شادی صدام کنید
یک دست مبل ۷ نفره؟ با دو تا فرش ۱۲ متری؟خیلی خالی نمیشه

مبلای من هشت نفره ان. ومیز تلوزیون وجلومبلی ها هم هستن.یکی ازهمسایه هام که خونشون شبیه ماس ناهارخوری گذاشتن وخونشون خفه شده. من صندلی دور اوپن روبیشترمیپسندم

لطفالایک نکنین. 

خانمایی که گزارش میدین ازفریزراتونو وخلوته ممکنه بگین یخچالتون کدوم نوعه؟ ساید؟ دوقلو؟ من بااینکه اصلااهل انبارکردن نیستم ولی فریزرم که دوقلوعه پره☹️گزارشاتونو میخونم میفهمم ازلحاظ فریزر یه ماکسیمال تمام عیارم

لطفالایک نکنین. 

مثلا محتویات فریزر من اینجوریه یه کشو چرخکرده وغاز یااردک محلی که سالی دوسه بار پیش میادبخریم. یه کشو نان وارد قنادی، یه کشو تخمه وپودرسوخاری، یه کشوگوشت قرمز، یکی مرغ، یکی پنیروخمیرپیتزا وذرت، یکی سبزی خورشتی وسوپ ودلمه لوبیا وبامیه، یکی الوخورشتی وگل کلم وخلال بادام، 

لطفالایک نکنین. 
مثلا محتویات فریزر من اینجوریه یه کشو چرخکرده وغاز یااردک محلی که سالی دوسه بار پیش میادبخریم. یه کش ...

خوب من ارد فریز نمی کنم مصرف پودر سوخاری نداریم

پنیر پیتزاااا خیلی دیرررر به دیررر می خرم

خیلی کم پیش میاد نون فریز کنم

الو خورشتی تو یخچال می ذارم گل کلمم همین طور ضمناینکه مصرف گل کلم نداریم 

شادی صدام کنید
دوستان مینی مالیستی یه مشورت بدین لطفا برای سالن به عرض ۴ و طول ۸ یک عرض ۴ (پرده خوری ) تصور کنید چن ...

سلام منم فکر می کنم یک دست مبل کافیه ولی فرش حداقل ۲تا۱۲متری میخواد میتونین یک۶متری بخرید

البته بستگی به این داره بچه کوچیک دارین زیرش موکت پهن می کنید 

همون طور که دوستمون گفتن ۲تا۱۲متری بافاصله شیکتره ولی خوب با کدومش راحت تره

چون خودم هم انشالله خونمون درست بشه حالش۴۰متره ودغدغه منم هست یه فرش دیگه  ۶متری بخرم یانه چون برای طرحش هم قطعا شبیه این فرشام نیست