2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76446 بازدید | 2787 پست
کسی هیت توی تاپیک بامن بیاد رژیم چاقی بگیریم😂😂بخاطرشیردهی فکرکنم به پنجاه کیلورسیدم☹️

عزیزم

من و اطرافیانم پودر جنسینگ خوردیم

و یه ماه قبل نهار و شام خوردیم

ماه بعدش هرکی دید گفتن چه ناز شدین تپل شدین و از این حرفا۵تا۷کیلو منو همسرم زیاد کردیم

پودر جنسینگ ضرریم براتون نداره 

قرص سیپرو که یه مدت خوردم تا ول میکردم لاغر میشدم این ولی خوب شد برامون

مثبت اندیش😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممن و اطرافیانم پودر جنسینگ خوردیمو یه ماه قبل نهار و شام خوردیمماه بعدش هرکی دید گفتن چه ناز شد ...

دخترخاله من پودر جنسینگ خورد وشدیدا صورتش جوش زد 

دکتر بهشون گفتن خدارحم کرده ک ب کلیه و کبدت آسیب نزده 

این پست رو با دقت بخونید.تمرین اولبریم به اتاق خواب اصلیچندتاکمد دارین؟چندتاکشو ؟یه برگه کاغذ بردار ...

دوست عزیز ممنون از تاپیکت 

من تاپیک قبلی رو سیو کرده بودم متاسفانه اصلا وقت نکردم بخونم 

صفحات اول این تاپیک همون مباحث هستن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
از وقتی با این روش اشنا شدم کل لباسامو جمع کردم فقط سه دست دم دست گذاشتم بعد یکی دوماه هم کهنه میشن ...

این روش خیلی عالیه،خصوصا برای کسانی که لباس زیاد دارن و میخوان زودتر حجمش رو کم کنن. منم این چندسال با این روش کلی خروجی لباس داشتم و همچنانم ادامه داره

صبـــــحتون قشنگ💖

امـــروز میخوام نخودگرم درست کنم بچه ها بخورن 

پسرمم تب کرده دیشب 

براناهار نمیدونم چی بزارم انگار اصلا غذا دوست ندارن 

وقتی تب دارن به زور میدم 

آخر شب تمام ملحفه ها روریختم ماشین شست پهن کردم 

برم روکش کنم 

ی ناهار بزارم کلی ظرف مطبخ هست بشورم 

دوربچه ها باشم تابهترشن 

عصرم جایی بایدبریم ببینم میشه رفت کارمهم هست

صبـــــحتون قشنگ💖امـــروز میخوام نخودگرم درست کنم بچه ها بخورن پسرمم تب کرده دیشب براناهار نمیدونم ...

عزیزم داروهاشو سروقت بده انشالله زودی خوب شن هرچقدر مایعات زیاد بخورن تبشون زودتر قطع میشه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزممن و اطرافیانم پودر جنسینگ خوردیمو یه ماه قبل نهار و شام خوردیمماه بعدش هرکی دید گفتن چه ناز شد ...

پودر جنسینگ ازعطاری بایدبگیرم یامولتی ویتامین حاوی جنسینگ بگیرم؟ سیپرو خیلی عوارض داره؟ 

لطفالایک نکنین. 

دوستای گلم چندصفحه اخیر پست هامون یک خطی شدن. به نظرم بهتره توی تعداد پست ها مینیمال بشیم و ترجیحا پست های طولانی تر و هدفمندتری بذاریم. من به شخصه از خوندن پست های طولانی راجع به مینیمالیستی و گزارش ورودی و خروجی لذت میبرم 

اگر موافقین یه چالش بذاریم از پست هایی که "دخترآفتاب" گذاشتن هرکسی یکی یکی همه موارد رو بررسی کنه و بیاد بگه

اگر موردی رو نداره میتونه بگه مثلا چرا نداره یا نخریده یا چرا گذاشته خروجی و...

همین صحبت ها ممکنه تلنگری باشه برای شخص دیگه💚