2777
2789
بچه ها اخه میترسم عادتش شه. دو ماه زندگی رو سر هیچی زهر کرد بهمون. منم تقصیر داشتم قبول دارم ولی منش ...

حق کاملا با توعه ولی حالا که برگشتی باسیاست پیش برو، دعوا و تشر و غر و کنایه زدن یا تو قیافه رفتن باعث میشه از تصمیمش منصرف شه چون حالا که تو برگشتی ممکنه با خودش فک کنه دلیلی نداره دیگه خونرو به نامش کنم،بجاش با ملایمت و بدون قهر اما به حالت مصمم بگو فلان روز افی صبحتو خالی کن بریم دفترخونه اگه یه درصدم مخالفت کرد اصلا دعوا راه ننداز بگو پس غروب بریم املاک دنبال خونه بگردیم بزار بفهمه فقط دوتا گزینه داره نمیتونه زیر چیزی بزنه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بچه ها اخه میترسم عادتش شه. دو ماه زندگی رو سر هیچی زهر کرد بهمون. منم تقصیر داشتم قبول دارم ولی منش ...

حق با شماست

ولی اونبارم دعواتون از یه چیز شروع شد و خیلی بزرگ شد برای همین آرامشتون الویته،نمیگم بیخیال بشید نهه فقط اون چیزی که میخواید باید با یه روش دیگه بدست بیارید و همسرتون خودش به نامتون بزنه نه با دعوا، و مهم تر از اون اینه برای زندگیتون هدف تعیین کنید و هر دوتاتون براش تلاش کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.