2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 208 پست

اوایل دانشگاه تو گروه دانشگاه خیلی چت میکردم ،ورودی۹۳ بودم تازه تلگرام اومده بود جوگیر بودم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه مشت چرت همینجوری نوشته بودم کندمشون

منم میخوام دفتره رو بندازم دور.

حالا یه عشق مسخره بوده ، شانس که ندارم دفترمو یکی میخونه شرفم میره🤣

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من همیشه خز بودم و هستم و خواهم بود از خرید های مزخرفی که انجام میدم بعدا ب این نتیجه میرسم که چقد خز بوده یا مثلا اصلا اهمیت نمیدم ب مرتب بودن جایی ک هستم مثلا یبار تو ی جای شلوغ زیر مانتو جلو بازم ی تاپ پر گل قرمز پوشیدم 🫤 یا زمان عقد خیلی بی فکر رفتار میکردم هرشب میرفتم خونه نامزدم می‌خوابیدم هرشب هفته یا اون میومد بعد همش بابام جنگ داشت انقد نرو من انگار مجبور بودم الان یادم میاد چندش میشم ...یا هی میرفتم با لباس های خز خونه عمه شوهرم که ی شهر دوره با شوهرم دوتایی و میموندیم 🫤🫤 یبار پریود شدم پشت مانتوم خونی بود بعد ک اومدیم بیرون فهمیدم چقدر زشت بوده یا خیلی اصرار داشتم با برادرشوهرم دست بدم🫤🫤اونم مقاومت می‌کرد جلو بقیه فکرشو کن هی دست دراز میکردم اون دست نمی‌داد 🤣🤣🤣🤣

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻