2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 87139 بازدید | 3126 پست

با سلام
این مدت که نبودم یه عزیزی رو از دست دادم
میشه گفت آیتم مشکی تو لباسام کم دارم
بنابراین این مدت ورودی مشکی داشتم
دوتا تونیک مشکی
یه شال مشکی
دوتا تیشرت مشکی
یه روسری مشکی داشتم چون برام روسری کاربردی نیست چون اندازش نود هست دادم مادرم
باید یه مانتو مشکی بخرم .‌چون مانتو کتی مشکی که داشتم دیدم برام تنگ شده باید بره خروجی 

همه جای خونم نیاز به بررسی و وارسی و رفع انباشتگی داره اما حال روحیم اصلا مساعد نیست 

امروز کمد لباسامو بررسی مختصر کردم
خروجی های
یه شلوار خونگی که چسبانه و دیگم خوشم نمیاد
یه شلوار بگ البته یسالی داشتنش گهگاهی  پوشیدمش اما بهم نمیومد..گذاشتم کنار 

یه مقنعه کرپ
دوتا لباس خونگی پسرم که کادو بودن و کم کیفیت دو سه بار پوشیده بود اما قسمت یقه و آستین رنگ و رو رفته بود

چند تا مداد رنگی تک و توکی مونده از هر بسته

سه تا دفتر سیمی که اول سال تحصیلی خانم معلم پسرم گفت دفترا سیمی نباشه ..الان میدم خروجی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر لبو داشتییی😂💐

😂😂😂

باور کن ۴ بسته کوچیک بود 

دوست عزیز ساده است لبو بدون اینکه چیزی بهش آصافه کنی بپز

چند حبه سیر پوره کن لبو اصافه با ماست وکمی نمک

سلیقه ای ولی من دوس دارم وگاهی برای تنوع درست می کنم

شادی صدام کنید
با سلاماین مدت که نبودم یه عزیزی رو از دست دادممیشه گفت آیتم مشکی تو لباسام کم دارمبنابراین این مدت ...

روحشون شاد🖤

خدا همه رفتگان و بیامرزه

عزیزم دفتر ها رو خروجی نذار سال های بعد استفاده میکنه دیگه 

راستی به نظرم مینیمال ترین دفتری که برای مدرسه میشه گرفت دفتر کلاسوری هست چند تا بخش داره برای هر درس میشه استفاده کرد دیگه شلوغی و کثرت دفتر نداره 

فقط بدیش اینکه بعضی مقاطع اجازه استفاده ندارن

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی 🗑️ 

یدونه تل مو که داداشم شکستش ،چسب زدم چند روز کار کرد اما بازم شکست /جایگزین نمیشه از مینی کلیپس استفاده میکنم

چندتا اسکرین

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

پشمدر حد ابریشم نمیتونیم هزینه کنیمچه عالی، طرحشو سرچ کردم خیلی قشنگهیعنی طرحای جدید نیست؟که کمی خلو ...

فکر نکنم . باز یه جستجویی بکنید شاید بود.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

روحشون شاد🖤خدا همه رفتگان و بیامرزهعزیزم دفتر ها رو خروجی نذار سال های بعد استفاده میکنه دیگه راستی ...

بله پسرم اول هست و اجازه نداده برا کلاسوری 

سیمی رو میدم ب اون خانم نیازمند که لباسارو میدم ..اسراف نمیکنم چون تا دو سه سال براشون خوب نیس  گفتم بدم به کسی که نیاز داره

به به فیگی جان خوش برگشتی💚بیا مثل قدیما بازم برامون بنویس این مدت که فعالیتت کم شده بود چه ها کردی؟ ...

این مدت هیچ کار مینیمالیستی نکردم. 

تراپی رفتم. آدم خیلی زودرنجی هستم...مقداری بهتر شدم اما هنوز زودرنجی با من هست. نمیدونم اسمش زودرنجی هست یا بی ملاحظه گی بقیه...

اما سعی میکنم هر روز بیام گزارش بدم. این تایپیک هنوز هم دوست داشتنی هست

خوش اومدید عزیزم 😍 من هم تو بعضی از اطرافیانم دیدم که پیش زمینه مینیمالیستی (اصطلاح دیگه ای به ذهنم ...

دقیقا. 🌺 من به زنداداشام معرفی کردم. اونا هم گاهی ب نی نی سایت سر میزنن حالا نمی‌دونم این تاپیک رو خوندن یانه

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
دوستانی که فرش دستباف دارنمیتونن تجربیاتشونو با ما به اشتراک بذارن؟خیلی دوست دارم برای خونه جدیدمونف ...

مامانم فرش میبافه. پنجاه ساله بافت و بافت و بافت.  اومد خونمون.   خونشون دزد زد. همه فرشارو برد 😔

فرش دستبافت خیلی دقت میخواد.  هم تو خرید هم تو نگهداری.   از فرش فروشی ها چند تا سوال کن.  از هر کدوم یه نکته شو میدونید

ممنونم عزیز دلماره منم سبک زندگیم از اول این بوده ولی ۴سالی خیلی بهتر شدم منیماله منیمال بله منم چای ...

منم میام این تاپیک میخونم. ببینم چکارا کردید. بعد تصمیم میگیرم کجا رو تمیز کنم یا خروجی چی بذارم. خیلی کمک کرده به من. 

😂😂😂باور کن ۴ بسته کوچیک بود دوست عزیز ساده است لبو بدون اینکه چیزی بهش آصافه کنی بپزچند حبه سیر پ ...

چشم حتماا تا حالا نپختم اما حتماا

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نوش جانتون💐

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست