2777
2789

اینا ذاتا بی‌فرهنگ گدا صفت آویزون بی آبرو زالو صفت

و شوهر من که بسیار بد دهن هم خست زن رو برده ای میبینه که خیلی لطف کرده گرفتنشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا تو محل کار اقا زیاد میبینم

مردایی که وضع مالی خوبی دارن برعکس تفکر اصلی جامعه خیلی اصیل ترن و خوب رفتار میکنن 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اینایی که با سختی به جایی رسیدن خیلی گداصفت میشن بعدا چون با پوست و خون مزه بی پولی رو چشیدن

اصلا شعور نداره من خوابم بلللنددد بلند صحبت میکنه میگم من به درک بچه رو بیدار نکن میگه اون غرق خوابه گه نخور

یه همکاری داشتم زورش میاد برینه گشنش نشه یه وقت دیگه داشت حالم از ریخت وقیافه ولباسش بهم میخورد یه بار محل کار بهش کفش دادن کفش وقایم کرد واسه بیرون رفتنش شوهرش هم سرکاره بچه هم ندارن حقوقش هم اندازه حقوق مابود تازه بیشتر هم میگرفت چون همیشه اضافه کار میموند یه عطر نمیگرفت مراسم هرکی دعوتش کنه بهونه میاره یه وقت نره کادو بده هروقت دورهمی میخواستیم بریم بیرون میگفت دونگی مال منم حساب کنید میام بدون رودروایسی میگفت عیدا میرفت جلوی مدیرت کلی زبون میریخت که عیدی بگیره درصورتی که عیدی مارو باحقوق میریختن ولی اون دنبال نقدی بود