2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88051 بازدید | 3154 پست
من زنداداشم ازاین اتومات های دربالا دارن استوک گرفتم ی دونفره 2ی نفره هم بندازی میشوره ولی بزرگن هاا ...

اهان مثل یکی که زن داداشتون داره میخوام 

این سطلیا اذیتی داره خشک کن نداره کمر ادم درد میگیره تا بخوای بلندش کنی 

نخر سخته🙃

مثبت اندیش😇

اونکه ماشین لباسشویی دوقلو هس فک کنم قبلا مادرم داشت

اره ولی سایز بزرگش پتو شورم هست 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خـــــدایاشکــــــرت برای امروز💖

امــــروز نظم خونه روخوب نگه داشتم 

ی سری خرده کاریاانجام دادم 

بچه ها روحمام دادم 

یکم موتورسواری کردم😍

اما فردا باید زود بیدارشم ی نظمی به چن تا کابینت بدم 

احتمالا مهمان بیادبرام 

خودمم میخوام برم تاشهرستان مراسم 

ی سری کاراروپیش ببرم 

زود ناهاربخوریم وسیله برداریم بریم اگربتونم 5بیدارشم عالیه

هم چایی ساز داشتم هم کتری برقی گرونم خریده بودماما بعد ۶ماه کار نکردنخواهرمم همینطور چایی ساز شو ۱سا ...

سلام. خدمت خانمهای فعال خداقوت. .......من قبلا هم رعایت میکردم. ولی نه آنقدر دقیق.  اصلا نمیدونستم اسم این سبک مینیمالیسته....خوشحالم ک کنار شما تجربه های جدید یاد گرفتم.  ....

منم چای‌ساز خریدم به سال نکشید خراب شد.  زنداداشم هم مثلا مارک خوب گرفت. به شش ماه نکشید سوخت.... رو چای یه لایه میشینه دوست ندارم. چای تو قوری چینی بنظرم خوشمزه تره مزش. 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
جالب بود مگه تحقیق کنم سال بعد بخرم به امید خدا

اتوماتش همه کار میکنه ولی خب احتمالا خیلی گرون باشه 

ولی اینا خوبیش اینکه ارزونه ولی به قول شما خشک کن نداره سخته

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اهان مثل یکی که زن داداشتون داره میخوام این سطلیا اذیتی داره خشک کن نداره کمر ادم درد میگیره تا بخوا ...

ازهیدواجان پرسیدم گفتن خوب که ابش رفت میندازن روبند گمونم همسرشون 

ولی اونا بگیری عالیه 

مال منم معلوم نیستا تا سال آینده جابه جاشم اگرجاشوداشتم که مدام استفاده کنم شایداتومات بگیرم واقعا نیازمه من سالی 3/4بارپتوهای خودمون ومیشورم 

سالی 1/2بارپتومهمان 

شستن رفرشی هم هست

سلام. خدمت خانمهای فعال خداقوت. .......من قبلا هم رعایت میکردم. ولی نه آنقدر دقیق. اصلا نمیدونستم ا ...

خوش اومدید عزیزم 😍 

من هم تو بعضی از اطرافیانم دیدم که پیش زمینه مینیمالیستی (اصطلاح دیگه ای به ذهنم نیومد😅)  دارن و رعایت میکنن اما اصولشو نمیدونن مثلا تو ورودی و خروجی هیجانی عمل میکنن بعدا پشیمون میشن یا مثلا تابلو ها و اشیای دیواری به چشمشون نمیاد که بردارن 

ایکاش میشد اینجا رو بهشون معرفی کرد 🤕

امروز رو فرشی و شستم✨خیلی دلم میخواد نندازمش،ولی بخاطر دخترم فعلا باید استفاده کنم...

خروجی:روبالشی قبلی دخترم.یکم پارچه از پرده هامون مونده بود،دیگ گذاشتم خروجی

ورودی:ساعت و برس برای دخترم✨ ۶تا درب شیشه 

منم کتری برقی و چای ساز ندارم

از چرخ گوشتم برای گوشت چرخ کرده و فلافل استفاده میکنم

مخلوط کن هم برای شیر موز و ...

خردکن و اسیاب و ایناهم خیلی کم استفاده میشه

دوستان راجب خرید پتو شور گفتن،منم چند وقتیه افتاده تو ذهنم ،بخاطر شستن همین روفرشی و اینا،چون الان ماهی یکبار،شایدم زودتر روفرشی و میشورم!ولی عرض بالکنمون کمه جا ندارم زیاد براش..

سلام. خدمت خانمهای فعال خداقوت. .......من قبلا هم رعایت میکردم. ولی نه آنقدر دقیق. اصلا نمیدونستم ا ...

ممنونم عزیز دلم

اره منم سبک زندگیم از اول این بوده ولی ۴سالی خیلی بهتر شدم منیماله منیمال 

بله منم چایی سازام زود خراب شدن 

و کارم با کتری و گاز راحته و زمان همیشه دارم

سرم خلوته😄

مثبت اندیش😇

من پتو شور نیاز ندارم

سالی یه بار تابستون ها پتوهامون می شورم که مال خودم ودخترم سبک برای همسرم کمی سنگینه

مهمونم سالی دو سه بار در حد یک یا دو شب دارم

که پتوهای مهمانم تا حالا نشستم گاهی می اندازم تو افتاب

شادی صدام کنید

سلام دوستای خوبم تاپیک جدید مبارک😍✨️

این هفته من یکم ورودیام زیاد شد

کلاه و شال گردن برای دخترم که نداشت

یه دست لباس خونگی برای خودم(فعلا کنار میذارمش برای عید)

یه ست لباس زیر که واقعا نیاز بود هنوز باید دوتا ست دیگه هم بخرم

یه شومیز که خرید هیجانی بود 

به جای این ورودی ها حتما چند تا خروجی میذارم از لباس های قبلی

نهال🌱

در مورد چای ساز همسرم طعم چایش رو دوست نداره به خاطر همون تا حالا نخریدم ولی مامانم چندین ساله داره و کارش رو خیلی راحت کرده تو دو دقیقه آب جوش میاد و چای دم میکنه منم اگر همسرم مشکلی نداشت حتما میخریدم.

نهال🌱