2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88010 بازدید | 3154 پست
از آشپزخونه شروع کن عزیزم من از شنبه شروع میکنم دوست داشتی باهم هماهنگ شیم

یه دوستمون که میگفت از اتاق ها اخر آشپزخونه

باشه باهم هماهنگ پیش بریم😃 فقط من بچه کوچیک دارم و دستمم زیاد تند نیست خونمونمم تقریبا بزرگه شما چی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درباره خونه تکونی من تصمیم گرفتم امسال بهمن شروع کنم چون کار خاصی ندارم واقعا همه کشو ها و کابینت ها ...

منم ۲۱ فروردین میخوام دخترمو از شیر بگیرم

شما راهکاری برای کمتر اذیت شدنش دارین؟

منم ۲۱ فروردین میخوام دخترمو از شیر بگیرمشما راهکاری برای کمتر اذیت شدنش دارین؟

راهکار خاصی که نه ولی کم کم دارم شیرش رو کم میکنم اینطوری موقع از شیر گرفتن زیاد اذیت نمیشه.

دیگه از دوستم که جدیدا بچش رو از شیر گرفته پرسیدم میگفت باید دائم سرگرمش کنی یا ببریش بیرون و پارک و... که یادش بره شیر بخواد.

و به نظرم باید غذاهای مورد علاقشو درست کنم که حتما کامل بخوره غذاشو چون هر وعده ای که کم غذا بخوره بیشتر شیر میخوره.

یه دارویی هم شنیدم گیاهیه اسمش صبر زرده میگن هم صبر بچه رو زیاد میکنه هم بزنی به سینت تلخه دیگه بچه شیر نمیخوره ولی دیگه درست و غلطشو نمیدونم.

نهال🌱

باشه❤️حیاط و پارکینگ و سرویس پله رو قبل آشپزخونه تمیز کنم؟

نه اینا رو هم بذار اخرای اسفند بعدِ اشپزخونه

الان باد و بارون میاد دوباره کاری میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یه دوستمون که میگفت از اتاق ها اخر آشپزخونهباشه باهم هماهنگ پیش بریم😃 فقط من بچه کوچیک دارم و دستمم ...

من میگم اخر اشپزخونه باشه چون باز چربی و کثیفی میشینه روشون .برای دوماه دیگه دوباره کاری میشه

البته من مثل بعضی خانوما کل ظروف و وسایل آشپزخونه رو نمیشورم 

گردگیری کابینت ها

چیدمان و جابه جایی

پاکسازی خروجی ها

نظافت اساسی هود و سرامیک زیر کابینتا

همین

البته ما کابینتامونم زیاده همینم خیلی وقت میبره😑

یخچال وفریزر و گاز  هم اگه کثیف باشن تمیز میکنم برای خونه تکونی نمیذارم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز دوتا کنترل ها و گوشی تلفن اعلاشویی شد ..با دستمال  مرطوب و گوش پاک کن

اول صبح خروجی های این مدت که سه تا پلاستیک بود توی کارتن مرتب  جمع شد و با پیک موتوری به مقصد فرستاده شد

امروز روز تمیزکاری بود✨همه جارو تمیز کردم شستنی هارو شستم

این وسط هم دخترم میز عسلی و شکوند 

امشب و فردا و پس فردا مهمونی دعوتیم،بعدشم مهمون 1روزه میاد خونمون خیالم راحت شد خونه تمیزه✨

چالش هفته اول خروجی (البته این چالشی که برای خودم گذاشتم )

خروجی 

✅️دسته ماهیتابه سوخته 

✅️شعله پخش کن زنگ زده 

✅️جلد ژل شستشوی صورت تموم شده 

✅️دوتا کارتن شامپو تازه خریدم  

✅️یه دونه خودکار مشکی دیگه نمینویسه

✅️پنج تا نایلون خیلی بزرگ دارم میدم مامانم 

✅️یه جفت دستگیره نو و اضافه میدم مامانم خودم دو جفت دارم 

✅️جلد چوبی و پلاستیکی جای باسلوق وپشمک خالی کردم وگذاشتم خروجی

✅️حدودا 4 کیلو تخمه کدو دارم که منو شوهرم دوست نداریم تقسیم کردم بین خانواده خودم و شوهرم 

✅️یه دونه شیشه جای آبمیوه برچسب‌ش کنده شده جای چسبش موندهمی‌چسبه به دست میزارم خروجی  

👌یه مورد دیگه هم اینکه تصمیم دارم تا عید فقط مواد غذایی که خیلی ضروری هست بخرم و با وسایل توی خونه آشپزی کنم که همشون مصرف بشه طبق وسایلی که توی خونه دارم هر هفته لیست غذایی بنویسم 

که برای عید مواد غذایی تازه جایگزین کنم منظورم حبوبات و رشته و برنج وگوشت و سویا و ماکارونی و ایناس 

👌ویه تصمیم دیگه هم اینکه از دیشب رژیم گرفتم انشالا از چالش خروجی های هفتگی که تا عید برای خودم گذاشتم 

هر هفته خروجی چربی هم از بدنم دارم 😄

تا عید هم خودم سبک و مینیمال میشم هم خونم 

👌اگه اینم خروجی حساب میشه همه ی طلاهامو بردم گذاشتم بانک( البته زیاد نیست)

انگاری یه بار سنگین استرس و اضطراب از روی ذهن و جسمم برداشته شده و مینیمال شدم 😄

خدا رو شکر من این لیستهایی که میزارین رو پارسال عمقی پاک کردم الان هیچ چیز اضافی ندارم و چون روزانه هم به خو نه توجه دارم چیز اضافی جمع نمیشه.

من فک کنم برا عید هیچ کاری مبنی بر خونه تکونی نداشته باشم چون هر کاری باشه همون لحظه انجام میدم.