2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88065 بازدید | 3154 پست

سلام من چایی سازم برای ۲۲ سال پیش هست قبلا خیلی استفاده میکردم ولی از بعد از کرونا تا حالا که رفت و آمد کم شده به کارم نمیاد،مگر زمانی که گاز قطع باشه،برای اینکه چربی روش نبنده از قوری چینی استفاده میکنم نه قوری خودش،چرخ گوشت و آب میوه گیری استفاده میکنم،آسیاب هم برای زعفران،گل پر،تخم گشنیز،و اگر فلفل دلمه خشک کنم برای پاپریکا استفاده میکنم،خرد کن تو جهازم داشتم و یکی هم هدیه گرفتم،برای جهازم مولینکس هست اونی که هدیه گرفتم صنام هست،که کوچیکتره و عصای دستمه،۱۷ ساله دارم استفاده میکنم برای پوره کردن گوجه،خرد کردن انواع سبزیجات و پیاز،بسیار عالی هست،پلو پز ۱۲ نفره دارم ۲۲ ساله موقعی که مهمون تا ده نفر داشته باشم استفاده میکنم،همه مهمونامون دوست دارن،جارو شارژی که اگر نباشه کلا لنگ میمونم،تو کمد و کشو ها و هر جایی که مو یا آشغال ببینم فوری تمیز میکنم،جاروبرقی هم هفته ای دوبار،هم زن کاسه ای دارم خیلی کاربردیه،کیک پز برقی داشتم دادم خواهرم،خودم سالهاست فر تو کار اخوان دارم خیلی خوبه،البته فر من برقیه،یه هم زن هم دارم با باتری کار میکنه،هدیه گرفتم،اونو موقع درست کردن سس سالاد،استفاده میکنم خیلی کوچولو و خوش دسته،گوشت کوب برقی هم برای حلیم یا زمانی که فقط یه لیوان شیر موز بخوام درست کنم به کار میاد که اونم هدیه گرفتم،ظرفشویی هم که هفته ای چند بار روشن میکنم،پتو هم تو خونه قبلی تراسمون خیلی بزرگ بود همسرم خودش میشت این خونه و خونه هایی که تراسش شیر آب نداره باید بدیم بیرون،پتو شور لازمم نمیشه،البته خواهرم میگه بیار تو حیاط ما بشور نمیخواد بدی بیرون،حالا هنوز احتیاج به شستن پیدا نکردم تا ببینم چیکار باید بکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

صبح استکان ها گذاشتم تو وایتکس

⬅️تنها موجودی استکان همین ۱۲ تا است که هم خودمون هم برای مهمان استفاده می کنم

❌️۱۲ تا فنجان سرویس چینی که گااااهی استفاده می کنم.

⬅️سینک ظرفشویی اعلاشویی کردم.

⏪️یخچال یه دستمال کشیدم ومرتب کردم یکی دوتا آیتم خروجی داشتم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازهروسیله ای خریدم استفاده میکنم واقعا چیزی به عنوان دکورنمیزارم حوصله میکنم واستفاده میکنم وباتح ...

مولتی کوکرم پلوپزداره فقط وقتی ته چین بخوام بزارم ازش استفاده میکنم

لطفالایک نکنین. 

درموردچایساز بگم که احتمالاسال اینده بخرم خیلی دوسش دارم. ولی برای استفاده ده ساله سماور دارم مال جهیزیمه استفاده میکنم خوبیش اینه همیشه ابجوش دارم. ولی خیلی بزرگ نیس برای مواقع مهمونی چایسازلازممه. 

لطفالایک نکنین. 

منم چایساز ندارم و وجودشو الزامی نمی‌بینم 

اگر زیاد مهمان دارید یا مراسم روضه میگیرید

خیلی بهتون کمک میکنه

وگرنه همون کتری قوری کاملا نیاز عادی رو رفع میکنه

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

دوستانی که فرش دستباف دارن

میتونن تجربیاتشونو با ما به اشتراک بذارن؟

خیلی دوست دارم برای خونه جدیدمون

فرش دستباف تهیه کنیم اما هیچ اطلاعی

راجع بهش ندارم

اینکه برای کدوم شهر باشه

چه نقشه ای بگیرم که مدپایدار باشه 

ودرعین حال زیاد شلوغ نباشه

چطور باید نگهداری بشه و ..🙏

دوستانی که فرش دستباف دارنمیتونن تجربیاتشونو با ما به اشتراک بذارن؟خیلی دوست دارم برای خونه جدیدمونف ...

فرش دستبافت ابریشمی یا پشم؟

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

ابریشمی که خیلی گرونه نمی‌دونم چقدر می‌خوایین هزینه کنین 

استان ما چون منطقه کوهستانی اکثراً فرش دستبافت پشمی استفاده میکنیم که قیمتش نسبت به ابریشمی کمتره 

اگه منطقه گرمسیری زندگی میکنین باید تند تند زیرشو جارو بکشین حشره نزنه . و اینکه رطوبت بهش نخوره 

با رعایت اینا بیشتر از صد سال عمرشونه

در مورد طرحشم که اکثرا طرحهای شلوغ و پر نقشی رو دارن . 

از من فرش هریس نقشه تاجریه ( مامانم برای جهازم بافته ) اگه اطلاعات بیشتری در مورد تار و پود و نوع مصالح مصرفیش خواستین راهنمایی میکنم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

ابریشمی که خیلی گرونه نمی‌دونم چقدر می‌خوایین هزینه کنین استان ما چون منطقه کوهستانی اکثراً فرش دستب ...

پشم

در حد ابریشم نمیتونیم هزینه کنیم

چه عالی، طرحشو سرچ کردم خیلی قشنگه

یعنی طرحای جدید نیست؟

که کمی خلوت تر باشه؟

بچه من انباری زیر پله حیاط ریختم بیرون کفش جارو زدم خب خروجیش شد یه درب کابینت که جکش خراب بود لازم نیست دیگه یه میزجلو مبلی کوچیک که اونم نیاز نبود رفت خروجی و تعدادی قابلمه روحی و تفلن خراب که خواهرم گفت میبرم جایی تعویض دارن اینا میدم قابلمه نو بر میدارم قرار شد واسه خودش برداره 

انباری زیر پله فقط موند شلنگ اب و یه تشت و یه سطل 

در مورد چایی ساز این که منم دارم ولی تا حالا استفاده نکردم بعد ده سال از کارتنش اوردمش بیرون گذاشتم دکوری 

ورودی خاصی نداشتم فقط مواد خوراکی بوده 

از کابینتام دوتا ماست خوری و دوتا لیوان لب پر انداختم رفت لیوانام نمیدونم هرچی دارم میشکنه روی دوتا استپ میکنه الان کلی کیلوان دوتا دوتایی دارم همرو جمع کردم داخل کارتن گذاشتم انباری برای خونه باغمون که انشاالله قراره بخریم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
سلام من چایی سازم برای ۲۲ سال پیش هست قبلا خیلی استفاده میکردم ولی از بعد از کرونا تا حالا که رفت و ...

عزیزم چقدر مهربونی همه رو گفتی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه بسته لبو تو فریزر بود امروز بورانی لبو درست کردم تموم شد.خونه ام تا جایی که می شد تر وتمیز کردمدی ...

چقدر لبو داشتییی😂💐

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه بسته لبو تو فریزر بود امروز بورانی لبو درست کردم تموم شد.خونه ام تا جایی که می شد تر وتمیز کردمدی ...

عزیزم دستور بورانی لبو میگی من تا حالا نخوردم 🙂 امتحان کنم ببینم چجوریه

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...