2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ قصدش جدیه اره مثلا یه جلسه خونواده ها برین بیرون رستوران کافه جایی بعد دیگ شما دوتا باهم رین بیرو ...

عزیزم الان نمی‌تونیم اینکارو کنیم چون دانشجو ایم فعلا گفتم با مادرم حرف بزنه سربازیم نرفته

عزیزم من قصدم جدید نمی‌خوام دوست باشم بعد ولم کنه اصلا رابطه دوستی اینجا شهر کوچیکه آبروم میره

شاید اصلا اونی که میخواستی نبود 

چون باهاش دوستی میخوای باهاش بمونی؟ 

یه ذره عاقل باش 

همه چی که ازدواج نیست 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
پسر بیست ساله و قصد جدی؟خودت چند سالته؟تو این سن رابطه ها خاله بازیه...بچسب به خودت و زندگیت وقت برا ...

عزیزم چند سال دیگ خب مثلا دو سه سال دیگ؟

چکار کنم چند ماهه باهاشم بهش وابسته شدم میترسم بعد ولم کنه 

شاید اصلا اونی که میخواستی نبود چون باهاش دوستی میخوای باهاش بمونی؟ یه ذره عاقل باش همه چی که ازدواج ...

خب چکار کنم بنظر شما؟ کات کنم؟ چون من سنم ۲۱ سالمه دیگ داره میشه ۲۲ باید بفکر آینده و ازدواج باشم 

خب چکار کنم بنظر شما؟ کات کنم؟ چون من سنم ۲۱ سالمه دیگ داره میشه ۲۲ باید بفکر آینده و ازدواج باشم

عزیزم بخدا ۲۲ سنی نیس چرا باید به فکر ازدواج باشی

بعدم هرچی ازدواجی تر رفتار کنی بنظر من بدتره 

همیشه پسر باید ترس از دست دادنتو داشته باشه نه تو! 

هعی میگی ولم کنه ولم کنه 

خب ول کنه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
عزیزم چند سال دیگ خب مثلا دو سه سال دیگ؟چکار کنم چند ماهه باهاشم بهش وابسته شدم میترسم بعد ولم کنه

پسر نه کار داره نه سربازی رفته به چی دلت خوشه اخه؟خودت چی؟هدفت تو زندگی چیه؟چرا وقت انرژیت نمیزاری رو هدفت به جای اینکه از الان خودتو درگیر خواستگار و شوهر و ...؟درست تموم کن کار کن ادامه تحصیل بده بزار رشد کنی و مستقل شی

نمی‌خوام این رابطه بی سر و ته باشه چکار کنم بنظرتون ایشون ۲۰ سالش

آخه پسر ۲۰ ساله مگ ازدواج میکنه

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم