2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 79586 بازدید | 2884 پست
بچها مامانم میخواد یخچال دو قلو مارک کلور بخره اگه اطلاعاتی در مورد این مارک دارین میشه در اختیار بذ ...

من شهریور ماه بعد کلی پرس و جو جی پلاس گرفتم

سایده ولی چون آبسردکن نداره قسمت درش جاگیر نیست که من با همین مشکل داشتم.

کاملا راضیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️تقویم وپلنر قدیمیلیبل واستامپ✅️✅️✅️

تقویم فقط تو موبایل دارم.

استامپ دوتا قرمز و آبی داریم که مال همسرمه .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

از ظرفیت این تاپیک خارجولی بیاین به برکت این ماه عزیز [رجب]ودوماه پیش رو[رمضان وشعبان]به لحاظ اخلاقی ...

من تصمیم گرفتم داد نزنم ،صبورتر باشم و از همه مهمتر اینکه دروغ نگم 

اره منم ی یدکی داشتم محل کارم ..یه سوال من دوتا عینک دارم ‌....الان که چشامو عمل کردم می‌خوام بذار ...

@فیگی‍ 

من چند سال پیش فریم عینک پسرم رو دادم به کمیته امداد، بدن به کسی که نیاز داره 

❌لایک❌

سلام خانوما خوبین...

من یه راهنمایی میخوام ک شدیدا برام مهمه...

من اول ازدواج  با شوهرم تصمیم گرفتیم خونه بخریم جهیزیه خیلی چیزها  رو ندارم فقط واجب ها با آبمیوه گیر...

خلاصه  الان  موندم   نمیدونم   آون توستر بخرم   خوبه آیا؟؟؟  اطلاعاتمم در حد   غارنشین هاس   انگار آدم این دور و زمونه نیستم ،بخاطر دخترم ک بخام پیتزایی چیزی بپزم روزی روزگاری...

یا چرخ گوشت   بخرم ؟ 

انقدر فکر کردم    میترسم آون توستر  ب دردم نخوره    یا خووووب   نپزه  و یا یاد نگیرم قلقشو...

اصلا خوشم نمیاد چیزی بخرم  بمونه  کنار استفاده نشه...

سلام خانوما خوبین...من یه راهنمایی میخوام ک شدیدا برام مهمه...من اول ازدواج با شوهرم تصمیم گرفتیم خ ...

چرخ گوشت به نظرم نگیر بجاش غذاساز بگیر که کار همون چرخ رو میکنه وموقع شستن درد سر نداره مثل چرخ گوشت دل و روده نداره

توستر من دارم و پشیمونم بجاش کاش گوزلفر میخریدم خواهرم هم پیتزا هم نون و کیک و مرغ و .....میپزه عالیه 

مثبت اندیش😇

سلام خانوما خوبین...من یه راهنمایی میخوام ک شدیدا برام مهمه...من اول ازدواج با شوهرم تصمیم گرفتیم خ ...

چرخ گوشت وسیله واجبی نیست اما اگر فر نداری حتما آوِن رو بخر همون کار فر رو می‌کنه و خیلی کاربردی هست

ققنوس
چرخ گوشت به نظرم نگیر بجاش غذاساز بگیر که کار همون چرخ رو میکنه وموقع شستن درد سر نداره مثل چرخ گوشت ...

چ جالبه   زدم  نت   دیدم عکسشو ، تاحالا ندیده بودم نه شنیده بودم...    دستت درد نکنه وقتگذاشتی   برام نوشتی...   

چرخ گوشت به نظرم نگیر بجاش غذاساز بگیر که کار همون چرخ رو میکنه وموقع شستن درد سر نداره مثل چرخ گوشت ...

یه سوال   چرا   مگه همون کاره اینو    آون    انجام نمیده    چرا از توستر  خودت    پشیمونی