2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 82544 بازدید | 2970 پست
موضوع صحبت امروز✅️✅️✅️انباشتگی های گوشی ولب تاپ✅️✅️✅️منظوزش همون عکس وفیلم برنامه های اضافه

عکسهارو تو ایمیل م ذخیره کردم برای پاکسازی باید وقت بذارم ممنون از یادآوری 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خواهر من کلور مدل فک کنم گلوری داره . دو ساله داره و فعلا که راضیه . اینا خوبشون اینه که یخساز و آبس ...

از ساید دوو هم راضی هستین؟

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش خیلی خوبه ولی الان خیلی کفش دارم تو فکرم بود چندتاشو بزارم خروجی یکم جا باز بشه تو جاکفشی😅🤣� ...

قربونت برم قابلتو نداره 

والا 600 گذاشتم 

بخدا حتی یکبار هم پانخورده نو نو هستن 

خروجی 🗑️ 

۷.۸ تا میخ که به دیوار زده بودم برای اویز کردن پتوس

دوتا مگنت پرنده

یه شاخه پتوس که پژمرده شده بود 

دیوار اون قسمتم دستمال کشیدم .پرده اتاق هم همین چند روزه شسته میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

از ساید دوو هم راضی هستین؟

اره تا حالا که خوب بوده . اما کمپرسور اینورتر نداره . و مصرف انرژیش بالاتر از مدل‌هایی که اینورتر هستن.  اما کلا مشکلی تا حالا باهاش نداشتم منم دو ساله دارمش . مدل ۰۰۳۴

یخچال ما معمولیه.من خیلی راضیم ازش.بالاش یخچال پایینش فریزرشوهرم مددددداااااام میگه بالاخره ی یخچال ...

نکته ش همین به اندازه درست کردن غذا و خرید به اندازه ست 

همسر من دلش میخواد خریدهای اساسی رو یه دفعه ای انجام بده مثل گوشت ها

تا ماهها راحت باشه 

اونوقت هریخچالی بگیری بازم جاش کمه 

میگه میریم روستا میشه دیگه کشک و پنیر بیشتری بگیری و جا داشته باشیم برای یکسال دیگه نیاز به خریدش نداشته باشیم!!!! 

و من همچنان دوست دارم تازه تازه گوشت و سیفی جات و میوها و.. بگیرم 

❌لایک❌
خریده واقعا؟!؟؟؟!؟

نه گلم 

قرار بود بخره و بیاره تا سوپرایزم کنه یهو از زبونش در رفت که بله اینجوری 

منو انگار برق گرفته باشه شوکه شدم 

بعد با کلی دلیل و منطق اوردن راضیش کردم کنسلش کنه 

❌لایک❌
بچها مامانم میخواد یخچال دو قلو مارک کلور بخره اگه اطلاعاتی در مورد این مارک دارین میشه در اختیار بذ ...

ما ساید داریم 

فقط بزرگ و سنگینه و برای اثاث کشی مناسب نیست 

وگرنه عالیه 

❌لایک❌
موضوع صحبت امروز✅️✅️✅️انباشتگی های گوشی ولب تاپ✅️✅️✅️منظوزش همون عکس وفیلم برنامه های اضافه

من ایتا دارم 

بدون هیچ گروهی

کانالها مرتب چک میشن و لازم نداشته باشم حذفشون میکنم بیشتر از کاناهای آشپزی و خیاطیش استفاده میکنم

یکیم با گردوپلاس اینجا میام 

واتساپ و تلگرام و اینستا و بله و سروش و...  ندارم نیازم ندارم 

برنامه های غیرکاربردی گوشیمو مرتب چک میکنم و لازم نداشته باشم حذف میشن

لب تاب هم بیشتر برای درس برنامه نویسی پسر مدرسه ایم استفاده میکنه 

❌لایک❌

خروجی:

کمی ارد مخلوط با ادویه ها که برای ماهی داشتم  

کهنه شده بود. 💫

کمد ادویه ها و داروهای گیاهیم و کمد وسایل برقیم و کمد برنج و شکر و روغن ها و... بررسی و تمیز شد💫

ورودی ها اکثرا خوراکی و مواد شوینده های کنترل شده هستن خداروشکر💫

❌لایک❌
ما ساید داریم فقط بزرگ و سنگینه و برای اثاث کشی مناسب نیست وگرنه عالیه

چه مارکی؟

ورودی امروز .. یه ست تیشرت و شلوار ..فعلا لازم ندارم اما چون همسرم گفت اومدیم حداقل یه چیزی بخر ..منم گرفتم که البته فعلا استفاده نمیکنم ولی جنسش نخی هست و مورد پسندم 

بین دوو و کلور خیلی مردد بودیم ولی یجا رفتیم از کلور خیلی تعریف کرد اومدم سایت نظراتو خوندم تعجب کرد ...

خواهش میکنم 

از کلور اطلاعات ندارم 

انشاالله خرید خوبی داشته باشین