2777
2789
عنوان

جریان ازدواج عمه ام رو بگم

842 بازدید | 37 پست

یکی بوده خاطرخواه عمه ام بوده دیده بودش یک نگاه صد نگاه عاشقش شده بود و اومده بود خواستگاری 

چون پدر پسره از اون کدخدا ها بوده پدربزرگم گذاشته بود رو سر قبول کرده بود 

عمه ام رفته بود سر سفره عقد (اون زمان دختر که حق مخالفت نداشته هرچی خانواده ها گفتن)

سر سفره عقد چند قطره اشک میریزه 

داماد که کنارش نشسته بود بهش گفته بود چرا گریه می‌کنی ؟

عمه ام  که دیگه نتونسته تو دلش نگه داره گفته بود من به ازدواج راضی نبودم و از ترس خانواده ام قبول کردم و اینجا نشستم من یکی دیگه رو دوست دارم

داماد گفته بود چرا تو دوران نامزدی بهم نگفتی ؟

عمه ام گفته بود از پدرم و پدربزرگ می‌ترسدیم

گفت یهو داماد بلند شده بود تو جمع گفته بود من ازدواج نمیکنم الکی گفته بود چون مشکل دارم و مریضم شاید خیلی عمر نکنم تا الانم از سر اصرار خانواده و خودخواهی خودم اومدم نمیخوام دختر مردم رو بدبخت کنم

مراسم بهم خورده بود و داماد رفته بود 

عمه امم هنوز میگه اون مرد اینجور آبرو خودشو برده بین همه اون آدما و انگشت نما شده و همه مسخره اش کردن بخاطر من ..

خلاصه عمه ام با اونی که دوست داره ازدواج کرد 

ولی از اون آقا دیگه هیچ وقت هیچ خبری نشد عمه ام گفت چند وقت بعد سراغش گرفتیم گفتن بعد اون ماجرا بخاطر اون بی آبرویی پدرش از خونه بیرونش کرده و طردش کرده اونم از این شهر رفته 

عمه ام هنوزم بعد ۵۰ سال از اون قضیه میگه وجدانم آروم نگرفته و آرامش ندارم حتی جلو شوهر عمه ام میگه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه واقعی باشه ، پسره ذاتش درست بوده 

خدا پشت و پناهش 

کار پسره درست بوده ولی راهش قشنگ نبوده 

باید اسم بیماری نمی اورد 

یه چیز دیگه باید میگفت 

چه دعایی بالاتر از اینکه گیر ادم خوب روزگار بیافتیم ..

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اگه واقعی باشه ، پسره ذاتش درست بوده خدا پشت و پناهش کار پسره درست بوده ولی راهش قشنگ نبوده باید اسم ...

عزیزم طرف تو یک لحظه تصمیم گرفته قبلش که فکر نکرده که سبک و سنگین کنه و نقشه بکشه چند دقیقه بیشتر فرصت نداشته اون لحظه این بهترین روش بوده که به مغزش رسیده که اینجور کسی کاری به عمه ام نداشته باشه و آبرو عمه ام نره بین مردم

اگر می‌گفت من ازدواج نمیکنم پشیمان شدم 

بعد همه میگفتن حتما دختره مشکل داشته پشیمان شده و اونجوری آبرو عمه ام می‌رفت 

آره تا حدودی یکم بداخلاق و تند زبان هست ولی در کل آدم خوب دلسوزی هستش

پول چی؟ 

ببین ادمی ک عاشق زنش باشه ربطی ب بداخلاق بودن و تند بودن نیس نسبت ب زنش

درهرصورت خوشبختش میکنه اونو

حالا شوهرعمه؛ عمتو خوشبخت کرده؟ارزششو داشته که مرد به اون با غیرتی رو از دست بده؟

والله من نمی‌دونم جوانی چجوری بودن چون من از میانسالیشان به بعد یادمه زندگی معمولی و خوبی دارن ولی شوهر عمه ام کمی بداخلاق و تند زبانه حالا نمی‌دونم جوانیم اینجور بوده یا نه

عزیزم طرف تو یک لحظه تصمیم گرفته قبلش که فکر نکرده که سبک و سنگین کنه و نقشه بکشه چند دقیقه بیشتر فر ...

واقعا چ مردی بوده

خدایا ازاونا منم میخوااام 

از اونا ک واسم مقابل خونوادش وایسه و ازم دفاع کنه 🤣😂

پول چی؟ ببین ادمی ک عاشق زنش باشه ربطی ب بداخلاق بودن و تند بودن نیس نسبت ب زنشدرهرصورت خوشبختش میکن ...

پول معمولی شوهر عمه ام کارمند اداره بوده الانم بازنشسته یک خونه دارن که ۳۰ سال پیش خریدن و یک ۴۰۵ 

بچه هاشونم همه ازدواج کردن و زندگی خودشانو دارن