2777
2789
عنوان

علت سفید شدن ناگهانی مژه

129 بازدید | 18 پست

سلام . من قبلا یکی  از مژه های سمت راستم یهو دیدم یه دونه سفید شده امشبم متوجه شدم یه دونه از موژه های سمت چپم علتش چیه هیچ کس تو خانوادم اينجوری نیست

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

من شنیدم مژع اصلا نباید سفید شه اگه سفید شه ب علت عفونت چشمه

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شنیدم مژع اصلا نباید سفید شه اگه سفید شه ب علت عفونت چشمه

عزیزم اصلا علائم عفونت چشم ندارم . خیلی عجیبه تو کل فامیل و خانواده کسی مژه سفید نداشته و نداره

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

منم یهو ابروهام و مژه هام تو یه هفته سفید شدن ...امپول ب کمپلکس زدم و روزانه ی ب۶خوردم رنگش برگشت خداروشکر

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کمبود ویتامین در بدناسترس

استرس رو که دارم اما کمبود ویتامین نمیدونم

منم شده ببينم . دوباره هم ممكنه مشكي شه .حتي ديدم يه موي سفيد از بالا تصفش مشكي شده

کمبود ویتامین بی و دی باعث سفیدی مو و مژه و ابرو میشه

منم یهو ابروهام و مژه هام تو یه هفته سفید شدن ...امپول ب کمپلکس زدم و روزانه ی ب۶خوردم رنگش برگشت خد ...

ااا چه خوب دکتر رفتین درسته ؟ خدا رو شکر که برگشته

کمبود ویتامین بی و دی باعث سفیدی مو و مژه و ابرو میشه

عزیز مهربون مرسی که گفتی 

ااا چه خوب دکتر رفتین درسته ؟ خدا رو شکر که برگشته

ن دکتر نرفتم دوستم تو داروخونه کار میکنه اون بهم گفت نذار ویتامین بی و دی بدنت کم بشه ...امپول را بزن خوب میشه تازدم و قرص خوردم خوب شد

ازمانش بده

چشم عزیزم حتمن این هفته میرم .مرسی عزیزم