2777
2789

پشیمون شدم

من ترم آخرم...ترم اولم نیستم ک بگید جو گیر شدم و فلان

رو هم کلاسیم شناخت داشتم اونم از ترم ۳ روم کراش بوده

خلاصه دو ماهه فقط درسی صحبت کردیم

امروز رفتیم کتابخونه

تو راه برگشت گفت ی چیزی بگم؟ چه قدر از پشت خوبی😑😑

منم عصبانی شدم...میخوام کات کنم

ولی میبینم دو ماه واقعا پسر خوبی بوده تو درسا کمکم کرده

شما بودید کات میکردید؟

یکی از آروم ترین و سر ب زیر ترین پسرای کلاسمون بود توی این چهار سال

تو این مدتم حتی انگشت نزده ب من

رفیق معمولی بودیم...

معلومه پشتکار داره خخخخ  

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوه خورده حرومی منم با یه پسره چهارساله همکلاسی بودم بشدت ادم معتقد و مذهبی یکدفعه یه روز دیدم اومده سرکلاس پیشم نشسته تو اینستا بهم ریلز نشون میده همه مثبت هیجده و پره فحش ناموسی منم سیم پیچام قاطی کرد خیلی بدجور تو قیافه رفتم از اون روز هرچی پیام و اینا میده جوابشو نمیدم

صد در صدکات

یکی هم میزدی تو دهنش

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

آره

پسرای خوبی بودن ولی

حتی یکیشون که میخواس زن بگیره بهش یه طلافروشی از آشناهای همسرم معرفی کردم که به تازه عروس داماد تخفیف میده

روابطمون خوب بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨