2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76116 بازدید | 2769 پست

❌❌❌دوستان داروهارو چک کنید اونایی که مال ۲۰۲۴ بودن بذارید خروجی ❤️

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پاییز چندبار اش درست کردمکدو گرفتیم کدوحلوایی درست کردممی خوام فریزر ویخچال مناسب فصل پر کنمبه لطف خ ...

منم تو این مورد میلنگم 

شادی جان از پر کردن یخچال و فریزر مناسب فصل اینجا هم گزارش بده تا منم یاد بگیرم مرسی 

دوستان مینی مالیستی یه مشورت بدین لطفا برای سالن به عرض ۴ و طول ۸ یک عرض ۴ (پرده خوری ) تصور کنید چن ...

از اونجایی که من خودم خونه کاملا مفروش رو بیشتر دوست دارم،بنظرم ۲تا فرش ۱۲ متری مناسبه

(من اصلا نمیتونم پامو رو سرامیک یا زمین بدون فرش بزارم،به خصوص تو پاییز و زمستون که پا و کمرم درد میگیره و کلا سردی رحم هم میاره، واسه همین شاید از نظر زیبایی دو تا فرش ۹ متری با دو دست مبل شیکتر باشه ولی من سلامتی رو ترجیح میدم😄)،

راجب مبل هم چون مینیمال هستیم و متراژ هال شما بزرگه، یه دست مبل ۹ نفره مناسبتره

البته کلا پرسیدن این سوال تو این تاپیک ریسک بالایی داره😂 چون اگه واقعا بخوایم طبق آرمانهامون عمل کنیم، کف خونه رو یکدست پالاز موکت تک رنگ باید بکنی و تماااام😂

دوستان مینی مالیستی یه مشورت بدین لطفا برای سالن به عرض ۴ و طول ۸ یک عرض ۴ (پرده خوری ) تصور کنید چن ...

مبل و نمیدونم ولی خودم فرش رو یدونه میپسندم 

مثلا خوشم نمیاد برای زمین ۲۴ متری دوتا ۱۲ متری فرش انداخته بشه دوست دارم یدونه فرش ۲۴ متری بندازم! 

به نظرم خونه رو بزرگ تر نشون میده

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

فکر کنم دو هفته پیش اینکار کردم

حالا پیش به سوی ۲۰۲۵ 😁

داروهای ۲۰۲۵ و بذاریم اولویت که استفاده بشن

کمد بالای دراور که مدارک میگذاشتم خالی کردم و فعلا اینا رو گذاشتم خروجی. عکس دندون هست تا آزمایش های قدیمی که دیگه گذاشتم کنار .یک سری فاکتور هم هست که شوهرم 😎چک کنه میگذارم کنار...

بقیه مدارک هنوز کامل مرتب نکردم که هر کدوم بهتر هست بره توی یک پوشه....

اما برای امروز بسه😉

بچه ها جالبه امروز که میخواستم عکس بگذارم نوشته بود تا مدتی بعد پست شما انتشار پیدا میکنه.... منم فکر کردم ارسال نزدم... دوباره عکس گرفتم و فرستادم.... احتمالا دوباره بیاد

کمد بالای دراور که مدارک توش میگذاشتم خالی کردم .اینا آزمایش ها عکس دندون و یکسری فاکتور هست که فاکتور ها بدم شوهرم چک کنه... امیدوارم لازم نشن تا کمد خالی بشه. بقیه مدارک پزشکی و شناسنامه و ... هنوز مرتب نکردم...

فعلا واسه امروز بنظرم کافیه.😘😇

وسایل الکترونیکی ی دستگاه ماهوا ره داریم که اصلا وصلش نکردیم تا حالا🤦سه چهار تا موبایل خراب

امشب قراره برام مهمون بیاد چندروز هم میمونن✨

فردا روز تمیزکاری بود ولی بخاطر مهمونی..امروز پاشدم همه جارو 

جارو و گردگیری کردم ،حمام ودستشویی و سینک و بالکن و شستم✨هود و گاز و حسابی برق انداختم،لباسهارو شستم و جمع کردم✨همه کشو ها و کمد ها و کابینت ها مرتب و منظم هستن و نیاز به تمیز کاری و مرتب کردن ندارن خداروشکر😌

سلام میز ناهار خوری هم اونجا میزارید ؟ یا جاش جداست؟ اگر میز ناهار خوری هم دارید بنظرم دو تا فرش ۱۲متری بگیرید و با فاصله از هم پهن کنید . دور یکی مبل بچینید و روی یکی دیگه هم میز ناهارخوری .