2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76497 بازدید | 2787 پست
خردکن دارم خیلی برام کاربریه

چه نوع برندی هست ؟ چون برای پیاز هر کس دیدم خردکن خریده بعد یه مدت میگه کند میشه و. حتی جنس تیغه هم خوب نیست ک تیزش بکنن بخاطر آب پیاز.  

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
یخچال رواعلاشویی کردم برررق افتاده😍خروجیشم یه ظرف ارده بی کیفیت که تاریخش تموم شده وبایدونه اقل جای ...

چطوری اعلاشویی کردین؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راحتی ها معمولا هشت نفره ان وکلاسیک ها نه نفره

اره درسته،البته الان دیگه اگه سفارش بدید همون راحتی هم تا ۹ نفر دارن،من خودم نیمه کلاسیک خیلی دوست دارم😍 تا ۱۲ نفرم داره

ولی کلا دوس ندارم خونه با مبل شلوغ بشه، البته شرایط زندگی ها متفاوته چون من بچه کوچیک دارم دلم میخواد یه فضای باز هم باشه بچه ها به در و دیوار نخورن بازی کنن😄

موشی جان باهاتون موافقم. اتفاقا منم یاد یه خانومی افتادم که کاملا مینیماله و وسایلش کم هستن و به قدر ...

من کلا ادم مینیمال تا حالا از نزدیک ندیدم😂😂

همه بلا استثنا ماکسیمال پرقدرتن.

این عزیزی که ازش گفتم تازگی اسباب کشی کرده خونه کاملا نوساز تازه کابینت شده.انقققققدر وسیله داره که قابل شمارش نیست.

وقتی درب کابینتهاشو باز کرد خیلی تعجب کردم.

مثلا تو کشو زیر گاز کنار دستمال و نایلون و سفره نمکدون و نون بستنی و قاشق و چنگال و چند تا چیز دیگه بود😄

موقع چیدن خونه با خواهرشون با هم دیگه چیده بودن،من خونه خواهرشونم رفتم متاسفانه خونه اونم فاجعه بود.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من تا دوسال پیش اصلا مینیمال نبودم،ولی از همون بچگیم همه چیز رو بر اساس رنگ و قد میچیدم.

لباس ها همه براساس قد و رنگ

ظرفا هم بر اساس قد و اینکه کدوم بیشتر استفاده میشن

کیف ها بر اساس بلندیشون

کفش بر اساس تابستونه یا زمستونه بودن

خروجی 🗑️ 

یدونه لباس زیر بالاتنه

تقریبا ۱۵ تا دکمه
یکم نخ که جنسش یه جوری بود
عینک طبی مامانم که اصلا استفاده نکرده

ورودی 🛒 

یدونه میله پیلینگ

هر دفعه میرم این مغازه پشیمون میشم از بس فروشنده اش اصرار می‌کنه وسایل دیگه بردارم 😑تو خیابون ما هم فقط همین لوازم ارایشی هست برای مواقع ضروری ناچارم برم اینجا🤦🏻‍♀️

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من تا دوسال پیش اصلا مینیمال نبودم،ولی از همون بچگیم همه چیز رو بر اساس رنگ و قد میچیدم.لباس ها همه ...

بنده فکر کنم اصلا این سبک چیدمان رو بلد نباشم 

چون ما با خانواده مادری رفت و آمد صمیمی نداشتیم که بخوام کمد و کشو و کابینتشون رو ببینم(ماکسیمال هستن) و تمام رفت و آمدهای صمیمی ما با خانواده پدری بوده. مادر و خواهرای خودمم مینیمال هستن و هیچوقت وسایل زیاد نداشتیم که بخواهیم براساس قد و رنگ و... بچینیم 

من در حال حاضر دو جفت کفش دارم یکی رو برای سرکار و به اصطلاح دم دستی می‌پوشم که تو جاکفشی هست یکی پاشنه داره برای مهمانی که تو کمده 

کیف هم دو تا دارم دم دستی و مهمانی

ظرف هم خیلی ساده چیدم تو کابینت 

ققنوس
بنده فکر کنم اصلا این سبک چیدمان رو بلد نباشم چون ما با خانواده مادری رفت و آمد صمیمی نداشتیم که بخو ...

من هم از وقتی مینیمال شدم،تا حد زیادی از چیدمان کردن وسایل و لباسا راحت شدم.

الان۴ جفت کفش دارم

دوتا پالتو

ولی مثلا مانتو و شال زیاد دارم،اونا رو بر اساس رنگ چیدم.

خواهرم بنظر من ماکسیماله وقتی کابینت هاشو میچینه بهم زنگ میزنه حتما.

چیدمانهای کابینت با توجه به مسایل مختلف عوض میشه مثلا من بعد عمل رحم وسایلی که روزمره استفاده میشن رو کلاگذاشتم کابینت های دیواری چون زیاد نمیتونم خم و راست بشم و اونایی که دیر به دیر استفاده میشن گذاشتم کابینت های زمینی

یدونه شلوار جین که دلم نمیومد بذارم خروجی خیلی دوسش داشتم ولی دیدم نباشه هم کمبودش حس نمیشه دیگه دل کندم 😢

یه کبف پول هم همکار داداشم داده بود بهش، قشنگ نبود یه راست رفت خروجی

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستان مینی مالیستی یه مشورت بدین لطفا برای سالن به عرض ۴ و طول ۸ یک عرض ۴ (پرده خوری ) تصور کنید چن ...

سلام من تو این ابعاد یه فرش 9متری ، مبل راحتی هشت نفره با یه نهار خوری 6نفره گذاشتم البته زیر نهار خوری فرش ندارم ، چون اینجوری بعد هر وعده غذا به راحتی تی میکشم 

سلام من تو این ابعاد یه فرش 9متری ، مبل راحتی هشت نفره با یه نهار خوری 6نفره گذاشتم البته زیر نهار خ ...

اینم بگم که از اونور یه ال مانند داریم که من اونجا یه فرش 6مترب انداختم تا کنار نهارخوری اومده و سمت ورودی پذیرایی خالی نیست ،ولی در کل به نظرم یه 9متری با یه 6متری کافیه