2777
2789

بچه ها من نامزدی میدیدمش با خانواده شوهرم چی جوری هست زمین تا آسمون با الان فرق داشت جاریم از وقتی که من اومدم خوب شده و فاز عروس خوب رو گرفته با خانواده شوهرم بعد من تو یه حیاطم با مادرشوهرم اون خونش جداست بعد هزار دفعه پشت این خانواده شوهرم حرف زده و غیب کرده به من ولی الان نقش بازی می‌کنه که با من خوبن و منو دوست دارن بعد خانواده شوهرم و مادرشوهرم به درد نخور و بد ذاتن هزار دفعه خوبی کردم جوابش رو با بدی دادن و اشک منو دراوردن بعد فکر کنید عصرا میاد به مادرشوهر سر میزنه هرروز بعد مثلا مهمونی هست مادرشوهرم دختراش و همه رو گفته و اینم گفته میاد قبل از اونا شام می‌زاره سالاد درست می‌کنه بشقاب می‌زاره و کار می‌کنه بعد بعد از اون که من میام همه پشتشون به منه و بی محلی که مثلا چرا نیومدم بعد بماند که آخر شب ظرف سی نفر مهمون با منه و جاریم میشینه و اینا هم به چشمشون نمیاد بعد و منو به چشم اینا بد کرده عروس کوچیکم هستم دیگه هیچی اینم بگم من چند دفعه رفتم مثلا شام رو بده من بزارم خونه مادرشوهرم میبینم به زور جاریم منو می‌فرسته از آشپزخونه که کارای اون به چشم بیاد و منو خراب کنه بخدا از اون موقع که این رفتارها و می‌کنه خانواده شوهرم با من بدتر هم شدن می‌ره میشینه کنار خانواده شوهرم خودشیرینی و قهقهه زدن و چسبودن خودش به زور به اونا بعد در قبال این رفتاراش همون قدر براش ارزش قاعل نیستن خانواده شوهرم بارها شده جنگ افتاده تو خونه من سر این کاراش مثلا شوهرم از در میاد می‌ره به مادرش سر بزنه میاد با توپ پر به من جاریت اومده غذا می‌زاره وکمک می‌کنه تو هم که نشستی اینجا من نمیکنم چون تو یه خونه ایم دایما توقع دارن یه روز آدم نکنه میشه آدم بد و با اون اینجوری نیستن چون خونش جداست حالا موندم چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم متاسفانه تا وقتی تو یه خونه زندگی میکنید همیشه همین حرف و حدیثا هست 

خدا کمکت کنه 

سعی کن توام با سیاست برخورد کنی 

کارایی که به چشم میاد را انجام بده 

ولی تمام کارا را هم گردن نگیر 

عزیزم متاسفانه تا وقتی تو یه خونه زندگی میکنید همیشه همین حرف و حدیثا هست خدا کمکت کنه سعی کن توام ب ...

دقیقا عزیزم بخدا موقع ظرف میشه می‌ره میشینه قبلا می‌شست من ظرف این همه آدم رو میشورم باز به چشمشون نمیاد

تو سعی کن شوهرت رو توی مشتت بگیری

با هر ترفندی که بلدی

با مهربونی با خوش زبونی و صمیمیت و اینکه باید به زبان و رفتار به شوهرت القا کنی که خیلی خونوادشو دوست داری و به فکرشونی حتی اگه توی دلت اینجور نباشه

باید حسن نیتت رو بهش ثابت کنی

اونموقع رامت میشه

اصلا برات اهمیتی نداشته باشه که احساس خانواده ی شوهر بهت چیه

مهم خود شوهرته

بذار توی بازیه کدوم جاری بهتره جاری بزرگت بهتر باشه اصن

این بازی هیچ نفعی برات نداره غیر ازینکه هی ازت کار بکشن اخرشم بی محلی کنن 

بچسب به شوهرت فقط

دقیقا عزیزم بخدا موقع ظرف میشه می‌ره میشینه قبلا می‌شست من ظرف این همه آدم رو میشورم باز به چشمشون ن ...

نشور ظرف ها مثلا زخمی چیزی داره دستت بهانه کن

بعد تازمانی انجایی و شوهرت پشت اونا همین وضعه

بنظرم خودت برو پیش مشاور راهکار بده برای همسرت