2777
2789
عنوان

داداشم بیست سالشه ولی ریش نداره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 99 پست
ی رفیق داشتم تو دانشگاه همینطوری بود بعد الان تو اینستا پیداش کردم حسابی در اومده

چه خوب اره شانسیه که تا چندسال دیگه خودبه خود درستشه یا نه

بعضیا همینطوری میمونن بعضیام درست میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی؟یا کمه؟

خیلی کم مشکلی نیست من داییم هم اینطور بود الان بیا و ببین چه ریشی داره کلا بعضی ها زود ریش نمیارن

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

پسر عمه مم متولد ۶۷ و کوسه است خودشم قبول دارمو مشکلی با قضیه نداره

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

اونایی که میگن ریش میخواد چیکار

ریش ابهت مردونه رو نشون میده اونایی که ندارن یا مثل کره ایا هستن جذابیت ندارن شبیه زنا میشن ادم حس میکنه خواجه هستن همین هفته پیش یه بازیگر کره ای که ریش اینا هم نداشت و شبیه زنا بود نظر سنجی کردن ایا جذابه، ایرانیا فقط ۷ درصد گفتن جذابه ۹۳ درصد گفتن اصلا جذاب نیست و شبیه زناست

اسی اتفاقا پیگیری کنه حتما

چرا میگی قدش بلندتر میشه؟نمیدونم میگه همسنو سالام همشون دارن

شاید چون بلوغش دیرتر اتفاق میفته. بره دکتر تا خیالش راحت بشه. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون