2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 65897 بازدید | 2467 پست

بابت تبریک ورودی طلا از همه ممنونم.

هایدی جان با شناختی از همسرم دارم این جمله محبت کردن روی ایشون سازگار نیست

برای یلدا کدو حلوایی گرفته بودیم که بخشی اش شب یلدا استفاده شد یه بسته الان استفاده کردم یه بسته مونده

نمی دونم گفتم یا نه ولی دو جفت جورابم کهنه شده بود رفت خروجی

به داد کلم برگ ها رسیدم تبدیل شدن به سالاد استفاده شدن

شادی صدام کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ممکنه بگی چه مارکی خریدی؟ من این مدت هنوز به نتیجه نرسیدم چه برندی بخرم و فعلا بدون سشوار مون ...

مارک (۹۶۰۰ موتور حرفه ای ) M.A.C Gol 

گرفتم ۱۵۰۰ . فعلا نمیتونستم بیشتر هزینه کنم 

برندهای زیادی تو بازار هست ، اینو خود فروشنده پیشنهاد کرد . فعلا که راضی ام 

موضوع صحبت فردا:✅️✅️✅️خودکار و مدادهای خراب یا اضافه✅️✅️✅️(شادی جان نبودن من اعلام کردم)

خودکار و مداد زیاد داریم . که استفاده هم زیاد ازشون داریم . حالا اونهایی که جوهر کمتری دارند رو گذاشتم رو دست برای استفاده که زودتر خارج بشن 

بابت تبریک ورودی طلا از همه ممنونم.هایدی جان با شناختی از همسرم دارم این جمله محبت کردن روی ایشون سا ...

خیلی خوبه که هر خانومی قلق همسرشو بدونه افرین 👏🏻 😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ابلیمو و ابغوره ما کم مصرف میکنیم،سالی 1بطری یا کمتر ابغوره،1/2تا ابلیمو اب نارنج هم که اصلا استفاده نمیکنیم

امروز ی بازار محلی رفته بودیم فقط گشتیم و لذت بردیم،بجز میوه و صیفی‌جات چیزی نخریدیم🥳

به اندازه کل زندگیم مادرم مینیمالیست بوده و هست دوران مجردی و بعد ازدواج هم خودم و هر دو خواهرم مینی ...

قربون همچین مادری

از ۳تا خواهر که هستیم 

من فقط منیمالم دوتا دیگه فوق ماکسیمال  مدرک دارن 😄شایدم دکترا.....

یه هفته  اسباب کشی داره خواهرم امروز هم نتونسته مرتب بچینه خونه شو 

اما زن داداشهام دو روزه ای تمام کارهای اسبابکشی رو میکنن چون منیمالن 

مثبت اندیش😇

به اندازه کل زندگیم مادرم مینیمالیست بوده و هست دوران مجردی و بعد ازدواج هم خودم و هر دو خواهرم مینی ...

قربون همچین مادری

از ۳تا خواهر که هستیم 

مثبت اندیش😇

قربون همچین مادری

از ۳تا خواهر که هستیم 

مثبت اندیش😇

سلام به دوستان گل . بحث دربارهدخودکار و مداد و رسید ها بود . خودکار خراب که اصلا نداریم . چند مدل دارم اکلیلی و رنگی برای تصحیح دیکته های دخترم استفاده میکنم .سه تا خودکار معمولی دارم برای خودم . مداد که هیچ موقع اضافه نیست همیشه مورد استفاده اس . رسیدهای فروشگاهی رو همون موقع که کالاهارو از کیسه درمیارم و میچینم رسید رو هم یه نگاهی میندازم و دور میندازم . کیسه رو هم تا میکنم میزارم برای زباله یا کار دیگه . 

این پست خیلی خوب بود .باید انقدر خودمون و قوی کنیم که حرف مردم برامون مهم نباشه(بچه ها دقت کنید این ...

می دونی بنظرم چون اکثر مینیمالها قبلا  یا ماکسیمال بودن و یا از ماکسیمال بودن ،فراری بودن  میدونن اون زندگی لطفی نداره به اینجور حرف ها هم واکسینه میشن و اهمیتی نمیدن . براشون مهم آرامش و حس خوب خودشونه . و یه چیز دیگه اینکه خب چرا باید بی سلیقه بنظر بیایم ؟ اتفاقا میتونیم با انتخاب های بهتر و سنجیده تر بهترینها رو داشته باشیم. و ظاهر خودمون و بچه هامون و خونه زندگیمون عالی باشه . به جای چند تا چیز بی کیفیت یه دونه با بهترین ظاهر و بهترین کیفیت انتخاب کنیم و همیشه ما رو با این وسایل ببینن . برای خود من که اینجوری بوده . کم کم از حراجی های الکی دور شدم هر موقع چیزی نیازم شد بیشتر به جنسش و کیفیتش توجه کردم و هر موقع هم ناقص شد و کاربردی نبود خروجی گذاشتم در نتیجه فصا باز شد و  به چیدمان و مرتب چیدن وسایل بیشتر پرداختم همه جا قشنگ و با سلیقه دیده شد . برعکس وقتی انباشتگی بود چیزی از سلیقه و نظم معلوم نمیشد دیگه . 

من ابغوره یه شیشه دو لیتری مادرم برام میاره. برای دوسال کافیهابلیمو خیلی مصرفم کمه. بیشتر مهمان ها د ...

دولیتر رو چقدر خوب برای دوسال استفاده می‌کنین

اخه سالاد شیرازی باتوجه به تعداد افراد حداقل نصف لیوان آبغوره می‌خواد خیلیییی زود تموم میشه

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
بچه‌ها شما سالانه چند شیشه آبلیمو، آبغوره، سرکه، آب نارنج (خونگی) مصرف می‌کنین؟ براش چند کیلو میوه م ...

لیمو توی فریزر تلخ میشه . همون آبلیمو بهتره . ما فک کنم سالی ۴ کیلو آبلیمو و ۴ کیلو آبغوره داریم برای یک سال .