سلام دوستان ما چند روز پیش خونه پدر شوهرم بودیم، بعد یه کمی صحبت گفت که به لباستو اینا نمیرسی، آدم می بینه اونایی که همسرشون کارمند بانکه اونا چه جور می پوشن تو چه جور؟ منم گفتم هر کس یه سلیقه ای داره، من مدل لباس پوشیدنم همینه، فکر میکنن دیگه پسرشون کارمند بانک شده میلیاردر شده یکی نیست بگه به خدا اون زمان قدیم بوده که کارمندای بانک وضعشون توپ بوده، ما الان به زور از پس قسط و وام و اینا برمیایم، جدا از این نمیدونم چرا به خودش اجازه میده همچین حرفی بزنه یه بارم چند سال پیش رفته بودیم عید ببینیمشون، ایشون خونه نبود شیفت بودن رفتیم سرکارش یه سر زدیم، منم اون سال مانتو نخریده بودم ولی مانتویی که پوشیدم خوب بود و تمیز و اتوکشیده، بعد چند روز گفت به خدا من خجالت کشیدم با اون وضع اومدی اونجا، حالا نمیگم خیلی شیکپوشم ولی ساده پوشم، اونم از دخترای امروزی تر بیشتر خوشش میاد انگار 😁 نمیگم اونا بد میگردن، ولی خوب تو سلیقه ی من نیست من همین مدل ساده رو بیشتر می پسندم البته یه کم هم کلا کم خرجم، یه جورایی دلم نمیاد زیاد خرید کنم متاسفانه، شب برگشتنی اعصابم خراب شد به همسرم گفتم تو این چند روز بریم خرید کنم، به خود همسرم هم گفتم همچین جیب پسرشو خالی کنم که ببینه 😂 انقدر اعصابم خراب بود، حالا به نظرتون برم یه کم خرید؟ با این همه حرف هنوزم مثل اجمقا تا میام یه چیزی بخرم تو دلم کلی حساب کتاب میکنم آخرشم نمیخرم 😐