2777
2789
عنوان

آیا حرف پدر شوهرم درست بوده

1445 بازدید | 86 پست

سلام دوستان ما چند روز پیش خونه پدر شوهرم بودیم، بعد یه کمی صحبت گفت که به لباستو اینا نمیرسی، آدم می بینه اونایی که همسرشون کارمند بانکه اونا چه جور می پوشن تو چه جور؟ منم گفتم هر کس یه سلیقه ای داره، من مدل لباس پوشیدنم همینه، فکر میکنن دیگه پسرشون کارمند بانک شده میلیاردر شده یکی نیست بگه به خدا اون زمان قدیم بوده که کارمندای بانک وضعشون توپ بوده، ما الان به زور از پس قسط و وام و اینا برمیایم، جدا از این نمیدونم چرا به خودش اجازه میده همچین حرفی بزنه یه بارم چند سال پیش رفته بودیم عید ببینیمشون، ایشون خونه نبود شیفت بودن رفتیم سرکارش یه سر زدیم، منم اون سال مانتو نخریده بودم ولی مانتویی که پوشیدم خوب بود و تمیز و اتوکشیده، بعد چند روز گفت به خدا من خجالت کشیدم با اون وضع اومدی اونجا، حالا نمی‌گم خیلی شیک‌پوشم‌ ولی ساده پوشم، اونم از دخترای امروزی تر بیشتر خوشش میاد انگار 😁 نمی‌گم اونا بد میگردن، ولی خوب تو سلیقه ی من نیست من همین مدل ساده رو بیشتر می پسندم البته یه کم هم کلا کم خرجم، یه جورایی دلم نمیاد زیاد خرید کنم متاسفانه، شب برگشتنی اعصابم خراب شد به همسرم گفتم تو این چند روز بریم خرید کنم، به خود همسرم هم گفتم همچین جیب پسرشو خالی کنم که ببینه 😂 انقدر اعصابم خراب بود، حالا به نظرتون برم یه کم خرید؟ با این همه حرف هنوزم مثل اجمقا تا میام یه چیزی بخرم تو دلم کلی حساب کتاب میکنم آخرشم نمیخرم 😐

عجب!! کی بهتر از تو عزیزم که بخره بپوشه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا منم همبنم‌خاک بر سرم اصلانواز اخلاقم خوسم نمیاد ولی خب دلمم نمیاد😫

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

من خاک بر سر خودمم شاغلم، بازم دلم نمیاد خرج کنم گاهی اعصابم از دست خودم شدیداً خورد میشه ولی نمیدونم چرا به چیزی از درون نمی‌ذاره خرید راحتی داشته باشم 

با چیزایی که از خودت گفتی حس میکنم دوست دارن بیشتر به خودت برسی و اقتصاد بازی درنیاری.خوب راستم میگن ظاهر هم مهمه.شاید از نظر خودت مانتوت خوب بوده چون میگی کمی اقتصادی هستی

حالا انگار کارمند بانک چقدر درآمد داره؟

آره به خدا فکر میکنم دیگه چی شده به خدا حقوقشون از خیلی جاهای دیگه هم کمتره، همچین میگه کارمند بانک انگار که چی شده 

من خاک بر سر خودمم شاغلم، بازم دلم نمیاد خرج کنم گاهی اعصابم از دست خودم شدیداً خورد میشه ولی نمیدون ...

ببین حتی محل کارت هم شیک بگرد. لباس های با رنگ های متنوع و شاد گمونم معلمی. روحیه بچه ها عوض میشه. من معلم ۵۰ ساله میشناسم یک روز مقنعه و کفش سرخابی داره یک روز زرد و....