2777
2789
عنوان

آیا حرف پدر شوهرم درست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی چیزی بگم اسی منم دقیقا مثل شما هستم باور میکنی مادرشوهرم ک نوه اش همسن منه از من بیشتر خرید میکنه

خیلی اعصابم خورد میشه منم🥲🥲

بعد جاری و خواهرشوهرا رو ک دیگه نگم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ی چیزی بگم اسی منم دقیقا مثل شما هستم باور میکنی مادرشوهرم ک نوه اش همسن منه از من بیشتر خرید میکنهخ ...

وای وای. واقعا هیچی به اندازه شیک پوشی به زن روحیه و اعتماد ب نفس نمیده. زودتر به خودت بیا. حتی تو خونه شیک بگرد

وای وای. واقعا هیچی به اندازه شیک پوشی به زن روحیه و اعتماد ب نفس نمیده. زودتر به خودت بیا. حتی تو خ ...

ببین سعی میکنم شیک بگردم

مثلا اطراف من شاید یکی دو نفر کفش مارک بپوشن

ولی من همیشه کیف و کفشم چرم اصل و برنده ولی چند سال یکبار میخرم

ولی در کل ساده میپوشم طرحدار و ترند و ... نه

تا حالا اصلا کار زیبایی انجام ندادم ( ژل و عمل و ناخن و ....)

آرایش فقط رژلب و ضدآفتاب😀😁

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

من فکر میکنم شما فکر میکنی ساده میگردی 

به چشم بقیه کهنه و مندرس میاد 

به خودت در حد یک خانم معمولی برس 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ببین سعی میکنم شیک بگردممثلا اطراف من شاید یکی دو نفر کفش مارک بپوشنولی من همیشه کیف و کفشم چرم اصل ...

خوب اگه خوشگلی نیازی به عمل نیست. اسی دندوناش هم مشکل داره از همه چی مهمتره

اسی،این دیگه ظلمه درحق خودت وهمسرت.ببخش که این رومیگم.شماداری جمع میکنی،ولی شایدیکی دیگه استفاده شون کنه.خداییش مردهادوست دارن ،خانمشون به تیپشون بیاد.نکن خواهشا.به خودت بیا.شماشاغلی،کی عزیزترازخودت.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

وقتی شما خودت رو لایق بهترینها ندونی (چه ظاهری چه درونی)

هیچ کس بهتون ارزش و احترام کافی رو نمیده

از کجا معلوم چقدر عمر میکنیم که از الانمون همش بزنیم برای اینده؟

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

آره واقعا نیاز دارم یکی باشه بیاد باهام

عزمزمه چه خوب ک مسئله مالی نداری

اول از دندونات شروع کن حتما زود زود انجام بده خیلی تاثیر داره امتحان کن بعد بیا اینجا بهم بگو

بعد یک ساعت و عطر برند حتما حتما مارک دار بگیر

ی عزیزی گفتن از چیزای ارزون شروع کن ولی اشتباهه من خیلی کم خرید میکنم ولی چون دوست دارم همیشه جنس خوب بخرم

مانتو هم ساده و شیک از ی مزون خوب

تهرانی؟

من رو تگ کن خیلی دوست داری ببینم چ تغییری کردی