2777
2789

۷هفتس عمل کردم بعضی وقتا درد و سوزش دارم مرتب ترشحات سبز رنگ دارم حتما باید از گاز استریل استفاده کنم وگرنه لباس زیرم کثیف میشه هنوز دارم آنتی بیوتیک میخورم ولی هنوز خوب نشدم دیگه واقعا خسته شدم با لیزر عمل شدم همه میگفتن بعد یه ماه همه چی اوکی میشه ولی مال من داره میشه دوماه میترسم همینجوری بمونم عفونت روده هامو بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عملم ترکیبی بود . یعنی با لیزر اون زائده گوشتی رو بیرون زده بود برداشت از داخل هم با تیغ و بخیه که جذبی بود . اصلا هیچ دردی نداشتم . سه روز استراحت کردم و به زندگی عادی برگشتم . الآن بیشتر از یکسال از عملم گذشته و واقعا راحت شدم .

من عملم ترکیبی بود . یعنی با لیزر اون زائده گوشتی رو بیرون زده بود برداشت از داخل هم با تیغ و بخیه ک ...

چقدر خوب بوده واسه شما من تا سه هفته فقط مسکن میخوندم

من فکر میکنم جراحی سنتی خیلی بهتره لیزر بخیه نداره آخه

بستگی به عمل داره. سفالکسین ۵۰۰ بخور. من ۹ ماه مدام چرک داشتم. دکتر گفت با آب ولرم خودتو بشور و خشک کن و سشوار بزن. دوهفته انجام دادم خوب شدم. پماد موپیروسین هم بزن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
بستگی به عمل داره. سفالکسین ۵۰۰ بخور. من ۹ ماه مدام چرک داشتم. دکتر گفت با آب ولرم خودتو بشور و خشک ...

ببخشید قرص سیپروفلوکساسین منظورم بود

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

اصلا زور نزن و فشار نیار به خودت. حجم غذاتو زیاد کن با سالاد روغن زیتون.

ماکارونی، ترشی، تندی، بادنجون، لبنیات و پیاز و سیر خام، آجیل اصلا نخور

بستگی به عمل داره. سفالکسین ۵۰۰ بخور. من ۹ ماه مدام چرک داشتم. دکتر گفت با آب ولرم خودتو بشور و خشک ...

مرسی عزیزم شما هم هموروئید داخلی عمل کرده بودین ؟؟یعنی توی نه ماه دارو نمیخوردین؟

مرسی عزیزم شما هم هموروئید داخلی عمل کرده بودین ؟؟یعنی توی نه ماه دارو نمیخوردین؟

من دوبار عمل کردم. چون دومرحله ای بود عملم.

انتهای روده بزرگم سوراخ شده بود.هموروئید داشتم. دکترم گفت یکسال طول میکشه تا زخم خوب بشه. بعد از ۳ سال که عمل کردم هنوز نخ بخیه نیفتاده

من دوبار عمل کردم. چون دومرحله ای بود عملم.انتهای روده بزرگم سوراخ شده بود.هموروئید داشتم. دکترم گفت ...

انتهای روده سوراخ بشه فکر کنم همون فیستول باشه که میگن با عفونت شدید همراهه والا من فقط هموروئید و شقاق داشتم با لیزر عملم کرد دکتر ثابت گفت دو هفته درد داری بعدم خوب میشی الان دوماهه من خوب نشدم کلافه شدم دیگه فقط هفته ای صد تا گاز استریل می‌خرم چون بعد از هربار دفع باید با گاز و شامپو بچه اطراف معقد ماساژ بدم عفونت و کثیفی بیرون بیاد بعد خشک میکنم دوباره گاز تمیز میزارم ولی تموم نمیشه این پروسه

انتهای روده سوراخ بشه فکر کنم همون فیستول باشه که میگن با عفونت شدید همراهه والا من فقط هموروئید و ش ...

روزی سه مرتبه بشین توی آب ولرم و نمک